Verkoop beëindigd

Themaochtend "RISICOBEHEERSING"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Hague Security Delta

Wilhelmina van Pruisenweg 104

2595 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bedreigende risico’s voor de veiligheid in onze samenleving – hier krijgt u ongetwijfeld direct of indirect mee te maken in uw werkveld. Ondermijning (criminele activiteiten) vormt hierin een hoog risico met de grootste impact voor de maatschappij. Gemeenten, haar veiligheidspartners en Omgevings- en Milieudiensten zijn verantwoordelijk voor het beheersen van soortgelijke veiligheidsrisico’s.

Reageren is onze primaire reactie wanneer een risico zichtbaar te groot wordt. Hoe kunt u op voorhand (onzichtbare) veiligheidsrisico’s detecteren en de signalen proactief benaderen? Hoe zorgt u concreet voor meer efficiëntie in uw handhaving?

Kom op 14 September naar de ‘Risicobeheersing’ informatie ochtend in Den Haag en leer van innovatieve ervaringsdeskundigen uit uw werkveld die met dezelfde uitdaging aan de slag zijn gegaan!

Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze themaochtend krijgt u meer informatie over bewezen methodes en oplossingen die gebruikt worden om veiligheidsrisico’s vroegtijdig te signaleren. Deel uw visie en best practices met uw vakgenoten om samen tot nieuwe innovatieve inzichten te komen.

Programma
09:00 09:30 Ontvangst en registratie

09:30 – 09:45 Introductie en welkom: Edwin Metgod, Adviseur Analyse bij DataExpert

09:45 – 10:30 Keynote Sessie: “Milieu-inspecties: van quota- naar voorspellend en risicogestuurd” door Chris Smit, Teamleider & coördinator Analyse bij DCMR

Hoe krijgt het DCMR met haar risicovolle zorggebied een voorspellende en risicogestuurde handhaving? Chris Smit deelt zijn ervaringen over de transformatie van Reactief naar Proactief Handhaven die de Rotterdam Rijnmond Milieudienst heeft doorgemaakt. Tijdens deze sessie wordt ingezoomd op de rol en structuur van het RIAN (RisicoAnalyse) model.

10:40 – 11:25 Presentatie, “De toekomst is zelflerend!”
Nieuwe technieken rondom data analyse, visualisatie en rapportage komen veel voorbij. Welke technieken zijn de moeite waard om wel aandacht aan te schenken? Tijdens deze sessie worden innovatieve toepassingen gepresenteerd op het gebied van data mining en IBM Watson – zelfdenkend en zelflerende technologie. Laat u zich inspireren en wees voorbereid op wat komen gaat!

11:30 – 12:00 Afsluiting & Lunch

Registratie
U kunt zich aanmelden via deze link. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Datum en tijd

Locatie

The Hague Security Delta

Wilhelmina van Pruisenweg 104

2595 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen