Verkoop beëindigd

Meerdere data

Training 'Nieuws maken met de smartphone' vervolg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maak betere nieuwsberichten

Je hebt de training ‘Nieuws maken met de Smartphone’ gedaan en al een aantal producties op je naam staan. Doel van deze training is om (nog) betere reportages te gaan maken. Door de praktische insteek en aansluiting op de actualiteit kan de training meerdere keren worden gevolgd. Kortom, een mooie verdieping van je kennis en inzichten, maar ook een praktische update van jouw basistechniek.


Nieuwste techniek met veel praktijk

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk gaan we aan de slag. Een selectie van jullie producties wordt getoond en besproken. In de training komen de nieuwste technieken op het gebied van mobiele videojournalistiek aan bod. Verder schenken we aandacht aan hoe je zelf een effectief script maakt, je interviewtechnieken verbetert en gaan we uitgebreid in op shotcompositie en diversiteit van beelden.


Programma

  1. Introductie - tonen en bespreken producties deelnemers
  2. Beeldtechniek - shotcompositie en diversiteit
  3. Praktijkopdracht 1
  4. Interviewtechniek - welke vraag stel ik voor de juiste quote
  5. Praktijkopdracht 2
  6. Snelle productie - hoe maak ik een effectieve briefing/script
  7. Praktijkopdracht 3
  8. AfsluitingQ&A en Wrap-up


Trainers

De training is ontwikkeld en wordt gegeven door de redacteuren van Videonieuwsbericht. Zij weten precies welke knelpunten jullie ervaren en geven de beste tips om alles uit je verhaal te halen. Ook kennen zij jullie producties en refereren daar aan in de training. Mocht je een specifieke leervraag hebben, dan horen zij dat graag.


Aanmelden?

Kosten voor de eendaagse training is € 375,00 exclusief btw. Wij zorgen voor de lunch en het lesmateriaal. De trainingsdag wordt afgesloten met een borrel. Aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 10. Meer informatie? Bel naar: 035 69 89 538.

Locatie

Videonieuwsbericht

Seinstraat 22

1223 DA Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen