Varen en netwerken in Zeeland

Venster Acties

Varen en netwerken in Zeeland

Kom je ook varen en netwerken in Zeeland?

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Calamiteitensteiger Vlissingen-Oost Vlissingen-Oost 4381-4387 Nieuwdorp Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Wat hebben agrifood, binnenvaart en Zeeland met elkaar te maken? Dat kom je te weten tijdens het netwerkevent dat North Sea Port, Impuls Zeeland/Zeeland Connect en Nederland Distributieland op 29 september organiseren. Onder het genot van een hapje, een drankje en goed gezelschap luister je naar boeiende sprekers, terwijl je al varend kennis maakt met de haven van Vlissingen.

Het programma, dat begint vanaf de Calamiteitensteiger (Calamiteitensteiger Vlissingen- Oost) ziet er als volgt uit:

13.30 uur:

Inloop en registratie

14.00 uur:

Tijdens een inhoudelijk programma onder leiding van Remco Buurman van Nederland Distributieland laten Daan Schalck van North Sea Port en Remco de Rijke van Impuls Zeeland/Zeeland Connect met behulp van aansprekende voorbeelden (Agrifood+ Express) je zien hoe samenwerking leidt tot duurzame oplossingen én economische voordelen. Ook krijg je een beeld van de kansen die de haven biedt met o.a. de ontwikkeling van container terminal(s) en de Schelde-Seine verbinding.

Erik van der Ham van Verbrugge, Joost Heere van Lineage Logistics, Mitchel Spaans van Access World en Martien Burger van Supermaritime geven je tijdens de rondvaart inzicht in de mogelijkheden van de haven van Vlissingen.

14.45 uur:

Vertrek rondvaart door de Zeeuwse haven onder het genot van een hapje en een drankje

16.30 uur:

Aanmeren schip en einde programma

Tot dan!

Afbeelding van Varen en netwerken in Zeeland
Gratis