Gratis

Voorronde Zorginnovatieprijs 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Restaurant Dauphine

Prins Bernhardplein 175

1097 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2018

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg- en welzijnsector in de regio? Kom dan naar de regionale voorronde van de nationale zorginnovatieprijs 2018.

De Amsterdam Economic Board organiseert op 23 januari 2018 samen met Sigra, Rabobank en de Kamer van Koophandel, de voorronde voor de Zorginnovatieprijs 2018.

Uit alle inschrijvingen worden de 8 meest veelbelovende innovaties uit de provincies Noord-Holland en Flevoland geselecteerd. Deze genomineerden krijgen de kans zich op 23 januari te presenteren aan een jury en het publiek. Vanaf 15.30 uur ben je welkom en rond 18.30 uur sluiten we af met de bekendmaking van de regionale finalist.

Deze vooronde voor Noord Holland en Flevoland is een onderdeel van de ehealth Week 2018.

Finale

De winnaar van de regionale voorronde gaat door naar de finale op 15 maart tijdens het internationale Health Valley Event in Nijmegen. De nationale Zorginnovatieprijs wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt.

Over Zorg2025

De regionale voorronde wordt georganiseerd door de samenwerkingspartners die de Zorg2025 netwerkbijeenkomsten organiseren. Dit zijn de Board, SIGRA, Kamer van Koophandel en Rabobank Amsterdam. Zorg2025 netwerkbijeenkomsten worden één keer per kwartaal georganiseerd voor zorg/welzijnsaanbieders, innovatieve ondernemers en onderzoekers in de zorg. Met deze ontmoetingen willen de samenwerkingspartners partijen in de health sector bijeen brengen en zicht bieden op ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van (ICT-) technologie in de zorg. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats in maart 2018.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Restaurant Dauphine

Prins Bernhardplein 175

1097 BL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen