Gratis

Webinar de Businesscase van een Wijkaanpak

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Werkcollege over de investeringen in de warmteketen, een sterke en sluitende businesscase en het proces met je stakeholders

Over dit evenement

Ben je gestart of ga je starten met een wijkaanpak aardgasvrij, en wil je meer inzicht hebben in het onderwerp businesscase? Op 3 november organiseren we een online werkcollege waarin we in gaan op de volgende vragen:

  • Hoe zit de warmteketen in elkaar en wie doet welke investering?
  • Hoe vertaalt dat zich in een sluitende businesscase voor een wijkaanpak?
  • Welk proces volg je om met stakeholders tot een businesscase te komen?
  • Waar moet je op letten wil je werken aan een sterke businesscase?

Met de informatie en ervaringen uit dit werkcollege kun je als gemeente of energiecoöperatie met meer kennis van zaken deelnemen aan gesprekken over de businesscase en samen met stakeholders keuzes maken. We gaan het onderwerp interactief behandelen en onder andere illustreren met voorbeelden van een bestaande wijkaanpak in Noord-Holland.

Mocht je zelf al werken aan een businesscase voor jouw eigen wijkaanpak, dan is er in het tweede deel ruimte om jouw aanpak, berekeningen en afwegingen te toetsen.

Ken je collega's die ook meer willen weten over de Businesscase van een Wijkaanpak? Stuur deze uitnodiging gerust door. Graag zien we je dan.

Aanmelden via eventbrite is puur voor uw registratie. Er zijn geen tickets nodig voor dit evenement. U hoeft na uw registratie verder geen ticket of registratieformulier mee te nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen