STARTUP TRAINING
Een praktische opleiding waarin je vertrouwd raakt met onze producten en we eenvoudige werkmethodes demonstreren.
Select date and time
Location
Smiling Cook
49 Turnhoutsebaan 3294 Diest BelgiumAgenda
10:00 AM - 10:15 AM
Presentatie Smiling Cook
10:15 AM - 10:30 AM
Overzicht assortiment
10:30 AM - 10:45 AM
Bereidingstechnieken & Degustaties
10:45 AM - 11:00 AM
Tips & vragen
About this event
Bij Smiling Cook weten we hoe belangrijk flexibiliteit en kwaliteit zijn in de horeca. Onze diepgevroren pasta en kant-en-klare sauzen zijn speciaal ontwikkeld om jouw keuken te ondersteunen. Tijdens onze StartUp Training laten we zien hoe je met onze producten het verschil maakt:
- Flexibiliteit en kwaliteit: Ontdek hoe onze pasta jouw keuken naar een hoger niveau tilt.
- Opwarmmethodes en snelheid: Leer verschillende technieken om tijd te besparen zonder in te boeten op smaak.
- Kostenefficiëntie: Krijg inzicht in hoe je slim gebruikmaakt van onze producten.
- Proeven van kwaliteit: Laat je overtuigen door de smaak en textuur van onze pasta en sauzen.
De training is gericht op alle type horecazaken, van restauranthouders en cateraars tot kleinere meeneembereiders. Het is ideaal als eerste kennismaking met onze producten, maar biedt ook waardevolle inzichten voor bestaande klanten die hun keukenprocessen willen verbeteren.
Mis deze kans niet om jouw keuken efficiënter en succesvoller te maken. Wij zorgen voor een leerzame en inspirerende sessie met volop mogelijkheden om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen.
Frequently asked questions
Voor iedere professionele horeca-ondernemer die interesse heeft in de product van Smiling Cook
Onze diepgevroren pasta en kant-en-klare sauzen bieden maximale gemak en verse smaak. We tonen hoe we het horeca-ondernemers makkelijk om kwalitatieve gerechten te maken, op maat van elke keuken.