Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Koelhuis

1 Coenensparkstraat

7202 AN Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

120 JAAR!

Kleine jongens worden groot en een Sluwe Vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken!

Na het einde van Pathfinder is het stil in Zutphen, geen feesten meer in loodsen, tunnels, zwembaden, boten, Bronsbergen of het Koelhuis. En als we heel eerlijk mogen zijn, wij missen het. We missen het lachten met de opbouwers en vrijwilligers, de stress van het regelen, de contacten met de dj’s en de ongekende sfeer die elke Pathfinder met zich meebracht.

Wij trekken de stoute schoenen nog één keer aan met een wel hele bijzondere avond. Op zaterdag 24 maart zijn de verjaardagen van de drie mannen achter Pathfinder. Wij bereiken gezamenlijk de respectabele leeftijd van 120 jaar samen en willen dit heugelijke feit met een select aantal van jullie vieren.

Op 24 maart vieren wij onze “120 Birthdaybash” in de intieme bovenzaal van het Koelhuis met een wereldtopper. Er is maar één iemand die dit bijzondere moment met ons moet vieren en dat is de Sluwe Vos. Wij kennen Robert al jaren en een van zijn eerste gigs ooit was in Zutphen. Sindsdien is hij gegroeid tot ongekende hoogte. De Sluwe Vos gaat de hele wereld over, staat voor volle zalen, maar komt op 24 maart voor een “All Nighter” naar Zutphen voor 250 uitverkorenen.

Wij verheugen ons verschrikkelijk op de avond en willen onze verjaardag graag met jullie vieren. Wij verwachten dat de avond zeer snel zal uitverkopen. Wacht daarom niet te lang. Wij hebben een maximale capaciteit en kunnen daarna echt niets meer voor je doen, don’t be late on this!

Uiteraard verwachten wij iedereen in feeststemming, leef je uit(hoedjes, cadeaus, slingers enz )

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Koelhuis

1 Coenensparkstraat

7202 AN Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen