Gratis

360 Connect - Kennismaken met VR

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Caballero Fabriek

60 Saturnusstraat

Laurenszaal

2516 AH Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Welke impact heeft VR op jouw bedrijf?

Altijd al willen weten wat Virtual Reality voor jou kan betekenen? Laat je inspireren tijdens 360Connect op 30 maart in de Caballero Fabriek in Den Haag! Het Haagse event waar je in aanraking komt met alle mogelijkheden rondom Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR).

Stel vragen aan expert, luister naar ervaringen van andere bedrijven en ervaar vooral de kracht van dit nieuwe medium. Naast een plenair programma met sprekers zijn er ook stands van bedrijven waar je o.a. verschillende technologieën kan ervaren en jouw eigen VR-concept kan ontwikkelen.

Programma:
15.30 uur Inloop
16.00 uur Start plenair programma
17.15 uur 360 borrel - VR ervaringen

Sprekers:
CrossmarkVR - Fried-Jan van den Eerenbeemt
Ontwikkelaar van VR-concenpten en films. Helpt partijen bij de invulling van hun VR-strategie. Zij hebben o.a. VR-ervaringen gemaakt voor Booking.com, Huawei en het Stedelijk Museum.

DutchVR - Duncan Smit
Dit Haagse bedrijf heeft als doel om ervaring-rijke Vr-omgevingen te creëren voor een breed scala aan toepassingen en doelgroepen in Nederland.

YuconVR - Daan Veldmaat
De VR specialist in de vastgoedsector. YuconVR werkt ondermeer voor BPD, AM en Vesteda. Hun missie is het laten zien van de toekomst.

CaptainVR - Dana Maria Faneker
Met haar concept VRees of Liefde! won zij de Samsung VR Challenge voor het Beste Virtual Reality Idee van Nederland. Deze Life coach gebruikt de kracht van VR om mensen af te helpen van hun angsten. CaptainVR ontwilkkelt VR applicaties die mensen helpt angsten te overwinnen.

Museon - Gert-Jan van Rijn
Het Museon inspireert bezoekers om de wereld te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. Samen met DutchVR werken zij aan verschillende VR-projecten.

Adjuvo motion - Gijs den Butter
Hebben een handschoen ontwikkeld die exact alle bewegingen kan meten van de hand en gekoppeld is met VR. De volgende versie van de handschoen zal ook het gevoel van "touch" in VR simuleren.
De handschoen is in eerste instantie ontwikkeld voor revalidatie doeleinden.

Kortom, wil jij binnen een paar uur meer ervaring op doen met VR / AR?
Meld je snel aan want er zijn maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar!Aanmelden

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Caballero Fabriek

60 Saturnusstraat

Laurenszaal

2516 AH Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen