€ 19,97 – € 35,70

4TH INTERNATIONAL INK&CUTZ TATTOO AND LIFESTYLE EVENT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Loop je al een tijdje met een cool tattoo-ontwerp? Of ben je op zoek naar een goede tattoo-inspiratie en wil je ter plekke getattooeerd worden ?

Dan nodigen we je graag uit voor de : Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event in de Martini Plaza Groningen . Kom , ontmoet en krijg een tatoeage van je favoriete tattoo-artiesten! Ink & Cutz geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 100 tattooartiesten van over de hele wereld. En laten we de grote tattoo-wedstrijd niet vergeten waar de artiesten strijden om geweldige geldprijzen. Waar de 'Inkt' vloeit valt ook 'de Cutz' , zo dit jaar hebben we weer een aantal echt getalenteerde kappers klaar om je een nieuw kapsel te geven. Deze kappers zullen ook strijden in de barbierwedstrijd op onze Event . Op de Ink & Cutz Tattoo & Lifestyle Event hebben we veel diversiteit. Naast tattoos en Barbers hebben we verschillende soorten live-acts zoals: Rockband , Urban dace act, Burlesque act , een vuurshow van de DragonGirls , freak-show Christiaan Minda en the one and Only Emilio Gonzales, Americaaamazing en Rolf Show . Ook voor de kinderen hebben we dit jaar de kids-corner waar ze kunnen tekenen en schilderen en leuke tijd hebben .

Ben je al enthousiast ? We hebben meer voor je . We hebben ook een live zaal- voetbalcompetitie, een basketbal demonstratie, fifa-toernooi, darttoernooi en niet te vergeten het geweldige Caribische corner met multiculturele eten en drinken. We zien je de 25e en 26e Mei in Martiniplaza Koop hier je ticket .

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen