Gratis

50 Plus Lifestyle Beurs Haaglanden

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Grote Kerk

Rond de De Grote Kerk 12

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wist je dat in 2019 voor het eerst de helft van de volwassen bevolking van Nederland ouder is dan 50 jaar? Dat zijn 6,9 miljoen 50 plussers!!!

RTR Events organiseert dit jaar een tweedaagse 50Plus Lifestyle Beurs op 6 en 7 oktober in Den Haag van 10:00 tot 17:00. Van gezond slapen, het creëren van een fitte lifestyle tot de laatste trends op het gebied van mobiliteit. Dit is nog maar een greep uit de unieke samenstelling van exposanten uit de diverse branches die aanwezig zullen zijn. Naast de diversiteit aan standhouders is er een doorlopend programma van workshops en presentaties. Een dag vol informatie, amusement, lifestyle en culinaire verrassingen die u zeker niet mag missen!

Twijfelt u welke elektrische fiets het beste voor u is, onder begeleiding een scoot-mobiel inparkeren, de laatste mode, de nieuwste gadgets en uitleg krijgen over de mogelijkheden en voordelen van online bankieren en winkelen, of wilt u graag op vakantie met leeftijdsgenoten? De 50 Plus Lifestyle Beurs Haaglanden biedt een unieke samenstelling van exposanten uit diverse branches en is daarom de ideale gelegenheid om op een gezellige en laagdrempelige manier informatie te vergaren in het centrum van Den Haag.

Mis het niet en bestel vooraf alvast uw GRATIS toegangsbewijs.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Grote Kerk

Rond de De Grote Kerk 12

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen