€ 0 – € 10

AA Nederland Conventie 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het thema in 2019: “Feest van herstel”
Herstel is vaak een moeilijk, ingrijpend proces. Het kost al onze kracht om de focus te blijven houden op het vooruitzicht van een beter, gelukkiger nuchter leven. We zijn bezig om afscheid te nemen van een langdurige periode vol eenzaamheid, achterdocht en donkere wolken. Stukje bij beetje leren we weer te lopen met het hoofd omhoog, bevrijd, met de blik naar voren. Dat mag gevierd worden! Want herstellen is ook leren genieten van de nieuw verworven vrijheden. Een feest! Van het uitzicht op een leven met keuzes en verbinding. Wat is een mooier moment om dit samen te vieren dan onze jaarlijkse Conventie?

Samen met jou kijken we graag naar de kracht van het (nieuwe) leven. Deel je geluk en ervaringen met je mede AA’ ers. Help elkaar om de vreugde en hoop in het leven te zien. Kom 12 oktober naar de Conventie. Met elkaar maken we er een feestelijke dag van.

Koop hier je entree kaarten voor een reductieprijs van € 10,-- (aan de deur € 12,50). Ook kun je je alvast verzekeren van een lekkere lunch t.w.v. € 10,-- door deze er direct bij te bestellen (ook aan de deur nog te koop). Klik hiervoor op de groene Tickets button.

Dit jaar kun je ook via deze site aangeven of je gebruik wilt maken van de kinderopvang en/of pendelvervoer van en naar NS station Driebergen/Zeist.

In vriendschap en verbondenheid,

De conventiecommissie.

conventiecommissie@aa-nederland.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98

3941 EP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen