Gratis

All-Connected on Tour, stadswandeling met ondernemers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Bibliotheek AanZet • Stadsbibliotheek Dordrecht

Groenmarkt 153

3311 BD Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
"Anders dan anders!" Wandelend netwerken door de binnenstad van Dordrecht onder leiding van Léon Peeters, Dordtoloog en Advocaat.

Over dit evenement

Op dinsdag 17 september gaat All-Connected on tour in Dordrecht.

Léon Peeters Arbeidsrecht & Pensioen advocaat bij Ten Holter Noordam Advocaten in Dordrecht neemt ons mee naar de meest interessante plekjes in het Historisch Centrum van Dordrecht. Léon is gediplomeerd Dordtoloog en daarnaast ‘meester’ in het vertellen van verhalen. Hij is opgeleid door mensen met kennis over de geschiedenis van Dordrecht, de panden, de mensen, de bedrijvigheid toen en nu. Ik weet zeker dat Léon ons gaat verrassen tijdens deze stadswandeling.

Om 15.00 verzamelen wij bij Stadsbibliotheek Aanzet, aan de Groenmarkt 153. Hier in dit prachtige historische pand start ons Dordtse wandelavontuur. De BibliotheekAanzet ontvangt ons in de Blauwe kamer waar Léon zijn verhaal zal beginnen. Na koffie thee en een korte kennismaking wandelen we rustig het centrum in, de wandeling duurt tot de schemering inzet rond 19.00 uur.

We sluiten dit event (optioneel) af met een netwerkdiner bij Da Nina, het tweede restaurant van Ercole Geatano en zijn vrouw Anii Alexa aan de Lange breestraat 3. Het team van Da Nina serveert een tafel vol anti pasti en pizza. Deelname aan het diner kost €25,00, exclusief drankjes

Er zijn voor dit event 20 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan want vol=vol!

Tijdens het event wordt beeldmateriaal gemaakt (foto's ) zou je hier niet op willen staan, geef dit aub bij binnenkomst aan dan houden wij hier rekening mee.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Bibliotheek AanZet • Stadsbibliotheek Dordrecht

Groenmarkt 153

3311 BD Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen