Gratis

All-Connected workshop, stress & productiviteit

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stayokay Dordrecht

25 Baanhoekweg

3313 LA Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
"Inspanning leidt tot ontspanning, teveel ontspanning tot stress." Onderzoek wijst uit dat dit een veel voorkomend probleem is bij ondern...

Over dit evenement

De vakantie zit er voor velen van ons weer op. We gaan massaal keihard aan de bak en gáán ervoor! Maar binnen een dag ben je de vakantie al helemaal vergeten. Je voelt de druk en de stress voor de eindsprint naar 2020. Herkenbaar?

"Inspanning leidt tot ontspanning, teveel ontspanning tot stress"

Onderzoek wijst uit dat dit een veel voorkomend probleem is bij ondernemers. De huidige techniek stelt ons in staat om real-time in het brein te kijken. Zo kunnen we zien wat er gebeurd. De neurowetenschap heeft antwoord gevonden op de volgende vragen:

  • Wat is stress en wat doet het met je brein?
  • Wat is de impact van stress op je productiviteit en efficiëntie?
  • Waarom is het lastig om je doelen te behalen?

Op vrijdag 4 september geeft Marcel Bos op basis van de bestseller “Why of Everything” een interactieve lezing over dit boeiende onderwerp. Hij geeft praktische tips hoe je effectief stress kunt verminderen, je productiviteit en efficiëntie verhoogd en alles voor het einde van het jaar haalt zodat je niet uitgeput en uitgeblust bent met kerst en oud&nieuw.

Wat is All-Connected

All-Connected Netwerken met een + . De '+' staat voor Smaak, Beleving & Ontwikkeling. Op een bijzondere locatie netwerken met een leuke groep mensen, een actueel topic & persoonlijke ontwikkeling voor jou als ondernemer.

Aansluitend op de kennissessie organiseren wij een netwerkborrel en is er altijd de mogelijkheid te blijven dineren. Voor meer informatie en aanmelden Klik hier . Je kunt jezelf hier aanmelden voor de andere onderdelen van het event op 4 september. Daarnaast vind je hier alle events die de komende periode worden georganiseerd door All-Connected events.

Wij zijn ondernemers, actief in de regio Drechtsteden. Wij geloven in de kracht van netwerken en wat wij samen voor elkaar kunnen betekenen, en jij? Wij dagen jou uit: neem iemand mee uit jouw netwerk! Hoe meer netwerken er vertegenwoordigd zijn tijdens een event, hoe meer waarde de bijeenkomst krijgt voor de aanwezige netwerkers.

Natuurlijk zijn fun, food & netwerken een belangrijk onderdeel van het event.

Tijdens de bijeenkomst worden beeldopnames gemaakt, deze worden gebruikt voor promotionele activiteiten op social media. Wil jij niet in beeld verschijnen geef dit dan aub aan bij de organisatie, dan houden wij hier rekening mee.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stayokay Dordrecht

25 Baanhoekweg

3313 LA Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen