Gratis

Alles wat je als financieel adviseur moet weten over online marketing

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Dordrecht

1600 Laan van Europa

3317 DB Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Makkelijker nieuwe klanten werven én meer uit je bestaande relaties halen? Leer het tijdens het seminar online marketing van Brand New Day!

Brand New Day is een pensioenbank waar vrijwel alles online wordt geregeld. Sinds de oprichting hebben we dan ook veel geleerd, niet alleen over de financiële wereld maar ook over de online wereld. En deze kennis delen we graag.

Er is ook een gastspreker aanwezig, Saskia Los van Informeert gaat in op het online up-to-date maken van jouw advieskantoor. Hoe kan je bijvoorbeeld de online zichtbaarheid vergroten en waar moet een website aan voldoen? Aan de hand van praktische voorbeelden laat Saskia de do's & don'ts voor jouw site, nieuwsbrief en social media zien. Lees op informeert.nl meer over alle onderwerpen die aan de orde komen.

Het programma
14:00 - 14:30 Welkomstwoord
14:30 - 15:30 Brand New Day over online marketing
15:45 - 16:45 Saskia Los over het online up-to-date maken van jouw advieskantoor

Gratis deelname
Geïnteresseerd? Meld je dan direct aan voor deze interactieve seminar en haal direct meer uit je bestaande relaties. Het seminar duurt tot ongeveer 17:00 uur en hierna sluiten we uiteraard af met een koude borrel en heerlijk "bruin fruit". Ook niet onbelangrijk, het seminar is gratis voor alle bij Brand New Day aangesloten advieskantoren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Dordrecht

1600 Laan van Europa

3317 DB Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen