Gratis

Alles wat u moet weten over de wijzigingen in de wetgeving voor uw klanten...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Van der Valk

Baarleveldestraat 2

9031 Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

U hebt het vast ook gehoord of gelezen, met de nieuwe jaarwissel zijn er enkele nieuwe wetgevingen die van kracht gaan in 2018. Wat zijn de gevolgen daarvan voor uw klanten?
Wat mag u verwachten?

Xerius & SD Worx geven u graag een toelichting wat deze wijzigingen brengen ten opzichte van:

  • Het zomerakkoord: wijziging met betrekking tot de arbeidsongeschiktheidsperiode, de starterskorting en onbelast bijklussen, ..
  • RIZIV voor verpleegkundigen: vanaf 2018 hebben ook verpleegkundigen recht op een RIZIV toelage. Wat zijn de voorwaarden en hoe brengt hij dit in orde?
  • Aanvraag vermindering: uit de praktijk bleek dat twee drempels niet de nodige flexibiliteit bieden. Daarom voert de regering bijkomende drempels in vanaf 2018.
  • Pensioen & verzekeringen: wat brengt afkopen studiejaren met zich mee en een toelichting over de nieuwe producten: POZ, ...
  • GDPR: welke stappen heeft Xerius ndernomen naar je kantoor toe voor de GDPR ?
  • XeriusDesk: voortaan vindt u al uw aanvragen van het ondernemingsloket en het digitaal loket van het sociaal verzekeringsfonds geïntegreerd terug in één portaal, XeriusDesk.
  • Kinderbijslag wordt groeipakket
  • En nog veel meer
Gepassioneerde sprekers

Mieke Vercauteren

Mieke Vercauteren is al 10 jaar aan de slag als regioverantwoordelijke bij Xerius. Met aanstekelijk enthousiasme informeert en stimuleert ze ondernemende West-Vlamingen van bij de start tot aan hun pensioen.

Ann Schoenmaekers

Ann Schoenmaekers werkt al 15 jaar als regioverantwoordelijke bij Xerius. Dankzij haar dagelijks contact met boekhouders en ondernemers is Ann een expert in sociale bijdragen en de opstartformaliteiten van een zelfstandige.


Praktische informatie

U bent welkom vanaf 8u30 om te genieten van een ontbijt en een babbel.De infosessie begint om 9u00 en duurt tot ongeveer 11u00.

Deze infosessie is gratis. Bovendien ontvangt u een vormingsattest BIBF/IAB van 2 uren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel Van der Valk

Baarleveldestraat 2

9031 Drongen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen