ALV & Directeurendiner NRK PVT Kunststofverwerkers & NRK Verpakkingen

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

ALV & Directeurendiner NRK PVT Kunststofverwerkers & NRK Verpakkingen

Op woensdag 7 juni 2023 organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen het jaarlijkse Directeurendiner.

Door NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 7 jun. 2023 15:00 - 21:00 CEST

Locatie

Kloosterhoeve | Café - Restaurant - Zalen 2 Kloosterweg 3481 XC Harmelen Netherlands

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Op woensdag 7 juni 2023 organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en NRK Verpakkingen het jaarlijkse Directeurendiner. Dit keer staan de tafels gedekt bij De Kloosterhoeve in Harmelen. Als directeur bij een van onze lidbedrijven bent u van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Voorafgaand aan het Directeurendiner is de Algemene Ledenvergadering van NRK PVT. De vergadering start om 15.30 uur (inloop vanaf 15.00 uur). Het diner is vanaf 17.00 uur.

LET OP! Tijdens het aanmelden vragen wij u aan te geven wat uw eventuele dieetwensen zijn en of u graag vis, vlees of vegetarisch wil eten. Komt u alleen naar de ALV? Dan hoeft u deze vragen niet in te vullen.

Circulair gedrag van de consument

De transitie naar een circulaire economie vereist naast innovatie en spelregels ook aanpassing van gedrag, zowel van bedrijven als van consumenten.

Kirsten Ruitenberg van Novi Mores (een bureau gespecialiseerd in gedragsverandering), zal je meenemen in de wondere wereld van het circulaire (wan)gedrag en hoe hierop in te spelen.

Bedrijfsovername

De circulaire economie creëert uitdagingen, biedt kansen en geeft dynamiek. Dat uit zich ook in fusies, verkopen en overnames in onze sector. Zoals de overname van Batelaan Kunststoffen door Vink Kunststoffen en de overname van Aarts Packaging BV. Annelies Batelaan en Rob Geurtz (Aarts) zijn hierbij betrokken geweest en delen hun ervaringen.

Programma

15:00 uur Inloop ALV

15:30 uur Algemene Ledenvergadering

17:00 uur Inloop Directeurendiner met borrel

18:00 uur Start Directeurendiner

Ca. 20:30 uur Einde diner

Aanmelden

Heeft u dat naar aanleiding van de save the date al eerder gedaan? Fijn dat u erbij bent! Het spreekt voor zich dat opnieuw aanmelden dan niet nodig is.

Voor wie?

Het Directeurendiner is exclusief bestemd voor directeuren van bedrijven uit de kunststofketen en genodigden.

Kosten

Het Directeurendiner is gratis toegankelijk voor directeuren van NRK Verpakkingen en NRK PVT Kunststofverwerkers. Directeuren van andere brancheverenigingen betalen €125.

Over de organisator

De verkoop sluit binnenkort