€ 0 – € 19,10

Amsterdam Pizzarun & Festival

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Amsterdamse Bos

Nieuwe Kalfjeslaan 2

1182 DC Amstelveen

Netherlands

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meer dan 20 verschillende pizza’s, 5 kilometer hardloopparcours, een gigantische oven, meer dan 4000 hardloopschoenen en 1 grandioos pizza walhalla om je overwinning te vieren. Dat zijn op 8 juli in het Amsterdamse bos de ingrediënten voor Europa’s allereerste pizzarun.

Pizzaparcours
Het 5K Pizzaparcours is de droom van elke pizzalover. Uitgedost in je prachtigste pizza-outfit betreed je het parcours in het Amsterdamse Bos. Tijdens deze heerlijke run waan jij jezelf in pizzaland. Rennend tussen slingerende tomaten en enorme kazen krijg je, geheel in stijl, naast water ook de nodige pizzapunten toegeworpen. Wie gaat daar nou niet harder voor lopen?!

Pizzafestival
Geen pizza zonder party! Daarom is er een heerlijk festivalterrein met foodtrucks, waarin de meest bijzondere pizza’s voor jou gebakken worden. Van een sushipizza tot een gyrospizza en alles daar tussenin! Food-break? No problema amico. Meer dan genoeg (guilty) pleasures om jouw hart sneller van te laten kloppen.

Vanaf 8 mei start de kaartverkoop via www.amsterdampizzarun.nl. Je kan kiezen tussen een ‘Run-for-pizza’ ticket (17,50 euro) en een ‘Food only’ ticket (gratis). Met een ‘Run-for-pizza’ ticket krijg je toegang tot het 5K Pizzaparcours en het pizzafestival en met een ‘Food only’ ticket kun je je hardloopschoenen rustig thuislaten. Pizza it is!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Amsterdamse Bos

Nieuwe Kalfjeslaan 2

1182 DC Amstelveen

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen