Gratis

Artyshock infoavond - Over Youtube-sterren en andere internetfenomenen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Tuur

Axminsterhof 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

YouTubers zijn de helden van deze tijd. Musical.ly-meiden bereiken miljoenen volgers en Instagramsterren zijn Instafamous! Als ouder krijg je soms het gevoel een dino- of digisaurus te zijn in de leefwereld van je kind. In deze lezing kijken we met een positieve maar kritische blik naar al deze fenomenen en gaan we in dialoog over hoe we dit alles een plek kunnen geven in de opvoeding van onze kinderen.

Wouter De Meester van Digisaurus is gids van dienst. De mediawijsexperten van Digisaurus willen elke opvoeder, of je nu ouder, grootouder of leerkracht bent, versterken en enthousiasmeren om digitale mogelijkheden op een positieve manier in te zetten in het opvoedingsproces van het kind.

(voor ouders)

Veelgestelde vragen

Is deelnemen gratis?
Ja

Kan ik mijn UiTPAS gebruiken bij deze Artyshock-activiteit?
Ja. Je ontvangt een punt.

UiTPAS?
- UiTPAS is een getrouwheidskaart. Per deelname aan een vrijetijdsactiviteit in Destelbergen, en bij uitbreiding bij alle UiTPAS-partners in heel Vlaanderen, ontvang je punten die inruilbaar zijn voor tal van interessante voordelen: gratis tickets, cadeaus, gadgets …
- UiTPAS is ook een kortingskaart. Personen met een verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling krijgen met deze pas een reductie van 80% op het vrijetijdsaanbod.

- Een UiTPAS koop je voor 5 euro (volw.) of 2 euro (0 - 18 j) op volgende plekken: Onthaal gemeentehuis, Bibliotheek, Villa Tuur, Loket Vrije Tijd, DC De Reinaert en Sociale dienst van het OCMW.
- De UiTPAS met kansentarief kost slechts 1 euro en kan je enkel kopen aan het onthaal van het gemeentehuis, in Villa Tuur of op de sociale dienst van het OCMW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Villa Tuur

Axminsterhof 7

9070 Destelbergen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen