€ 350

Assistant Day Congres

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Proximus Lounge

51 Stroobantsstraat

1140 Evere

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Laat je inspireren!

Cirkel 20 april 2018 alvast met stip in je agenda, want dan organiseert Secretary Plus voor het 6e jaar op rij het Assistant Day congres!

Naar jaarlijkse gewoonte staan boeiende sprekers, inspirerende sessies, fijne netwerkmomenten en nuttige inzichten op agenda om vervolgens weer met vernieuwde energie aan de slag te gaan.

Vorig jaar mochten we niet minder dan 225 assistants verwelkomen. Jij bent er dit jaar toch ook bij?

Let’s get inspired!

Het thema van dit jaar is Laat je inspireren! Secretary Plus viert dit jaar 25 jaar. We blikken terug op heel wat ‘lessons learned’ en nemen je graag mee in deze terugblik; hoe omgaan met verandering en tegenslagen, doelen voor ogen houden, team spirit, enz.

Laat je inspireren door de ervaring, kennis en tips van onze sprekers en ga naar huis met een hoge portie positieve energie en motivatie!

Aarzel dus niet en schrijf je snel in voor het Assistant Day Congres van Secretary Plus!
Programma

12:00 – 13:30: Ontvangst met lunch

13:30 -14:30: Nic Balthazar - Everybody happy. Kies voor meer geluk!

Een inspirerende lezing waarin de scenarist en regisseur van 'Everybody Happy' wil kijken hoe we allemaal gelukkiger zouden kunnen zijn. Hoe perfectionisme en onze interne criticus misschien aan de basis zou kunnen liggen van de burn-out en depressie epidemie. En wat dus de eventuele oplossingen zouden kunnen zijn voor een leven met minder stress en zelfkwelling.

Een geanimeerd en stevig gedocumenteerd betoog met evenveel humor als pogingen tot dieper inzicht. Met fascinerende beelden en foto’s, grappige anekdotes, leerrijke tips en veel inside-informatie.

Over de trainer:
Nic Balthazar zette na zijn studies Germaanse Talen zijn eerste stappen in de media als filmjournalist, daarna als radio-en televisiemaker en presentator. Zijn filmdebuut 'Ben X' was een meeslepend drama dat internationaal tal van prijzen in de wacht sleepte en het debat over pesten en autisme opende.

'Tot Altijd' (Ensor voor Beste Film 2012) was dan weer een beklijvend verhaal over euthanasie. Voor zijn nieuwste film 'Everybody Happy' kreeg hij op het Filmfestival van Montréal alvast de prijs van beste regisseur.
Nic Balthazar is als schrijver, theater- en documentairemaker een man van vele talenten, en is ook bekend voor zijn jarenlange inzet voor duurzaamheid en tegen de klimaatopwarming.

14:30 – 14:45: Break

14:45 – 15:45: Martine Reyners – Harmonie via zingen

Bezield spreken, vertrouwen uitstralen in je job, je verbonden voelen met je opdrachten en je team, jouw juiste plek vinden binnen je bedrijf, stress kunnen omzetten in creativiteit en inspiratie… deze thema’s staan centraal in de workshops die Martine organiseert voor bedrijven en organisaties.

Centraal staat jouw stem als middel om présence, vertrouwen èn authenticiteit uit te stralen. Je leert resoneren in harmonie met je eigen, unieke stemgeluid, en met de boodschap die je wil overbrengen. Via stem- en zangtechnieken kom je in contact met je innerlijke klankkracht waardoor je beter kan omgaan met stress, en je speech- en communicatievaardigheden een héél andere dimensie krijgen. Zo nodig je je publiek uit tot écht luisteren!

Over de trainer:
Naast haar carrière als professionele sopraan en operazangeres wijdt Martine Reyners zich al meer dan 20 jaar aan zingen als middel tot verdieping en bewustwording. Martine heeft met haar authentieke aanpak baanbrekende resultaten bereikt en geeft ook lezingen en workshops ‘Harmonie via zingen’, een pad tot vrijheid en vreugde. Zowel op de scène als tijdens haar coaching wenst zij deze waarden uit te dragen via de transformerende kracht van muziek.

15:45 – 16:00: Break

16:00 – 16:45: Marc Herremans – To walk again

Aand de hand van zijn levensverhaal legt Marc een link met het assistantberoep. Onderwerpen zijn: omgaan met verandering, doelen voor ogen houden, focus, team spirit, een tegenslag zien als een kans om terug te vechten, negativisme omzetten in positivisme, concurrenten aanzien als de perfecte motivator…

Marc Herremans inspireert U

  • Hoe maakt u van een tegenslag een opportuniteit / een uitdaging ?
  • Tegenslagen stimuleren creativiteit en innovatie.
  • Elk nadeel heeft zijn voordeel.
  • Niets is ooit reddeloos verloren.
  • Verleg uw grenzen, door u te concentreren op het positieve.
  • Dankzij teamwork realiseert u grootse successen.

Over de trainer:
Marc is momenteel wereldwijd 1 van de meest gevraagde international motivational speakers, ploegleider van een professionele veldritploeg, man achter To Walk Again, organisator van evenementen, ploegmanager omnium team, trainer van atleten, en zaakvoerder van 185 Coaching Center. Dankzij de hulp en steun van vrienden en familie maakte Marc met zijn team het onmogelijke mogelijk. Marc zag in dat elke tegenslag in het leven een kans is om terug te vechten en geen reden om op te geven. Dat teamwork zelf in een individuele sport cruciaal is om tot succes te komen. Dat een extreme negatieve verandering in je leven een opportuniteit is om nieuwe wegen te zoeken om alsnog je doelen te bereiken. Dat het leven en het kunnen vechten voor je doelen/job een absoluut voorrecht is. Dat het leven het aller kostbaarste geschenk is en dat we wat er ook gebeurt we moeten blijven geloven in onze dromen en doelstellingen.

16:45 - 17:30: Netwerkreceptie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Proximus Lounge

51 Stroobantsstraat

1140 Evere

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen