ATO, the holy grail voor RET?

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strukton

2 Westkanaaldijk

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Is ATO the holy grail voor de Rotterdamse metro?

Paul Lorist (CTO RET) praat ons bij over de voorziene groei van de vervoersvraag bij de RET en de plannen om daarin te kunnen voorzien en welke rol de infrastructuur, Automatic Train Operation etc. daarin spelen. We verheugen ons erop de visie het ATO verhaal, de uitdagingen aan de exploitatie en aan de techniek nu eens van de kant van een Metro/Mass Transit vervoerder uit ons eigen land te mogen horen. Naast Paul zal ook Peter Voogt aanwezig zijn. Paul leidt bij RET het project: "assets voor de toekomst".

Programma:

15:00 ontvangst

15:15 Aanvang lezing ATO door Paul Lorist (CTO RET)

15:45 Vragen/discussie

16:00 eind

Kom je naar deze lezing, blijf dan ook nog even voor de ALV. Mocht je hiervoor nog geen aanmelding gedaan hebben zoek dan even de eerdere uitnodiging voor de ALV IRSE 2019 op.

Reizen met het OV? Tussen 15.33 – 19:00 uur rijdt een pendelbus tussen station Maarssen (achterzijde station) en het Strukton hoofdkantoor. Tussen 9.30 - 15.33 uur is deze bus op afroep beschikbaar. Bel +31 (0)30 248 60 60 om deze bus te reserveren. Aan de achterzijde van station Maarssen zijn ook OV-fietsen aanwezig. Per voet is het Strukton kantoor vanaf station Maarssen binnen de 15 minuten berijkbaar.

Datum en tijd

Locatie

Strukton

2 Westkanaaldijk

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen