Wil je leren hoe je authentieke pasta kan leren van een Italiaanse pasta-chef? Grijp dan nu je kans om de geheimen van de Italiaanse keuken te ontrafelen tijdens de pasta kookworkshop: "Authentieke pasta leren maken" in het hart van Antwerpen, samen met de Italiaanse Master of Pasta en Njam tv-kok Sarah Puozzo.
Wat leer je tijdens de kookworkshop?
Tijdens deze workshop neemt Master of Pasta, Sarah Puozzo, je mee in de wereld van authentieke Italiaanse pasta. Sarah, bekend van Cheflix en Njam TV, en jurylid bij zowel het NK Lekkerste Pasta als de verkiezing van het Beste Italiaanse Restaurant, leert je de fijne kneepjes van het maken van pastadeeg. Onder haar begeleiding ontdek je de traditionele technieken en bereid je drie verschillende pastasoorten.
Praktische informatie van de pasta kookworkshop:
- Datum: zaterdag 25 oktober 2025
- Tijd: van 9u30 tot 12u30
- Locatie: Eggestraat 13, 2060 Antwerpen, België
Hoe het programma eruit ziet:
- Je wordt warm onthaald met Italiaans gebak en een kop koffie of thee in een sfeervolle kookstudio, midden in het hart van Antwerpen.
- Je gaat samen met de chef met de handen in het deeg en leert hoe je het perfecte pastadeeg maakt. Daarna leer je drie klassieke pastasoorten maken.
- Je leert meer over de Italiaanse pastacultuur en gebruiken.
- Je krijgt tips voor het bewaren van de pasta.
- Na afloop kan je alle gemaakte pasta meenemen naar huis, daar is het thuisfront ook altijd blij mee ;)