Gratis

BBQ Ondernemersvereniging Kennispark en Stichting Faculty Club

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Conferentiehotel Drienerburght

5 Drienerlolaan

7522 NB Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Stichting Faculty Club en de Ondernemersvereniging Kennispark nodigen u met veel genoegen uit voor de traditionele BBQ op donderdag 28 juni 2018.

Graag luiden we samen met u de zomer in onder het genot van een hapje en drankje. De BBQ start om 17.00 uur bij Conferentiehotel Drienerburght. Aanmelden is noodzakelijk. Uw aanmelding zien we graag uiterlijk maandag 25 juni tegemoet via onderstaande aanmeldbutton. Uw partner of collega is tevens uitgenodigd om de traditionele BBQ bij te wonen (gratis). Vergeet ook hem/haar niet aan te melden via onderstaande aanmeldbutton.

Daarnaast is het mogelijk om nog maximaal 2 personen extra per bedrijf op te geven. De kosten hiervoor bedragen €40,- per persoon (excl. BTW). Daarnaast kunnen ook aspirant-leden van andere bedrijven zich aanmelden voor de BBQ. Indien een aspirant-lid besluit om lid te worden van de Ondernemersvereniging Kennispark, brengen we de bijdrage voor de BBQ in mindering op de lidmaatschapskosten voor 2018. De betaling verloopt per factuur.

We hopen u te zien op 28 juni!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Conferentiehotel Drienerburght

5 Drienerlolaan

7522 NB Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen