Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Bedrijfskunde voor privacy | Nyenrode Amsterdam | Oktober 2020

IIR

Bedrijfskunde voor privacy | Nyenrode Amsterdam |...

Ticketinformatie

Tickettype Prijs Servicekosten BTW
Aantal
Collegereeks Bedrijfskunde voor privacy | Oktober 2020
Data: 28 oktober & 4, 11, 18, 25 & 2 december 2020. Prijs is per persoon.
€ 2.399,00 € 0,00 € 503,79
Collegereeks Bedrijfskunde voor privacy + parkeerticket | Oktober 2020   meer info € 2.547,00 € 0,00 € 534,87

Deel Bedrijfskunde voor privacy | Nyenrode Amsterdam | Oktober 2020

Evenementdetails

Nieuwe innovaties, verdienmodellen, concurrenten en technologie raken vrijwel altijd persoonsgegevens. Daarmee zijn de privacyvraagstukken, en daarmee ook de leiderschapsvraagstukken, echt anders dan vroeger. Als privacy professional moet u open, alert en bij de tijd zijn.

Ook in de interne organisatie bereikt uw rol een nieuwe fase. Naast juridische kennis van de AVG, dient u uw organisatie op te voeden en te controleren als het gaat om privacy en het omgaan met data. Heeft u voldoende kennis en inzicht om uw rol goed op te pakken en uit te dragen? Hoe zorgt u dat uw beleid voldoende draagvlak heeft, niet alleen op de werkvloer, maar vooral ook in de bestuurskamer? Hoe neemt u bestuur en directie mee in uw verhaal?

Een stevige bagage aan organisatiekennis gaat u hierbij helpen. In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit heeft IIR deze 6-daagse reeks speciaal voor privacy professionals ontworpen. Door het volgen van deze MBA-vakken koppelt u uw privacydoelen aan de strategische doeleinden van uw organisatie en formuleert u een antwoord op de veranderende privacyvraagstukken in de maatschappij.

Data:
28 oktober & 4, 11, 18, 25 & 2 december 2020Heb je vragen over Bedrijfskunde voor privacy | Nyenrode Amsterdam | Oktober 2020? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Nyenrode Business Universiteit
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.