Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Oude Magazijn

Soesterweg

310

3812 BH Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Laat je verrassen op de Benchmarkdag Supermarkten 2019!

Over dit evenement

Ook dit jaar is Marshoek initiatiefnemer van de Benchmarkdag Supermarkten!

Ontmoet collega-supermarktondernemers en laat je inspireren rondom het thema 'Gastvrijheid'. Maak jouw mensen, zeker ook de jonge generatie, daar bewust van. Wat kunnen ze (nog) meer doen voor de klant? Hoe zit dat in jouw organisatie? Op welke wijze verplaatsen jullie je in de ander? Van welke (retail)organisatie ben je zelf fan en waarom?

Een bekende spreker zal zijn visie geven over gastvrijheid in supermarktland. Verrassende inzichten die je zeker niet kunt missen.

Daarnaast krijg je waardevolle inzichten in de prestaties van jouw onderneming ten opzichte van collega-supermarktondernemers.

Van harte welkom op de Benchmarkdag Supermarkten zijn: direct genodigden, franchisenemers, ondernemers en DGA's actief (of met een verleden) in de Supermarktbranche.

Onze speciale gastspreker op deze dag: 'Meneer' Willem Reimers

Meneer Reimers presenteerde samen met Herman den Blijker het programma Herrie in het Hotel en jureerde in het derde seizoen van het RTL 4-programma Mijn Tent is Top. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is om klantgericht te zijn, maar ook dat de kassa altijd moet rinkelen. De regels gelden altijd en voor iedereen, of je nou hotelier, kapper of supermarktondernemer bent.

Meneer Reimers zal zijn visie geven over gastvrijheid in supermarktland.

Op dit moment zijn we achter de schermen hard aan het werk om een inspirerend programma neer te zetten. We houden je graag op de hoogte via deze pagina, e-mail en via onze social media kanalen.

Blik terug op de Benchmarkdag Supermarkten 2018

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Oude Magazijn

Soesterweg

310

3812 BH Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen