Benefiet cabaretvoorstelling Arie Vuyk: Every Boeddha Happy

Venster Acties

Benefiet cabaretvoorstelling Arie Vuyk: Every Boeddha Happy

Op 2 februari genieten van de humoristische cabaret voorstelling ‘Every Boeddha Happy’ én het goede doel steunen: de ideale combi toch?!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Auditorium hoofdbureau politie Rotterdam Doelwater 5 3011 AH Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Om Michèle te helpen in haar strijd om te overleven heeft de Rotterdamse cabaretier Arie Vuyk spontaan aangeboden twee benefietvoorstellingen voor Michèle te verzorgen. 16 december 2022 was een groot succes. We kijken nu uit naar de volgende voorstelling op 2 februari 2023.

Het leven van een boeddhist valt niet mee maar je kunt er wel om lachen. Mantra zingen, zentuinen, zingeving, onzingeving, alles komt langs tijdens de feelgood cabaretvoorstelling door Arie. Beleef het mee: het spel met de Nederlandse taal en een orkaan van grappen, liedjes en typetjes.

Redenen waarom je nù een kaartje wilt kopen voor de Cabaret benefietvoorstellingen van Arie Vuyk 'Every Boeddha Happy' op het hoofdbureau Politie:

“Arie Vuyk laat de wereld lachen” (Algemeen Dagblad)

“De lach van herkenning rolt door de zaal” (Trouw)

“Arie Vuyk is een natuurtalent” (Franca Treur)

"Het was een geweldig leuke avond op deze bijzondere locatie" (Bezoeker Hans 16 dec 2022)

"Mijn zus en ik hebben enorm gelachen. Arie zijn levensloop vol Nederlandse spreekwoorden vond ik heel gaaf!" (Bezoeker José 16 dec 2022)

“Vanaf het moment dat Arie opkomt is er sfeer. Hij zoekt en vindt de zaal op een aangename manier zonder zich op te dringen. De inhoud landt met een gulle lach, zijn humor is een eerlijke, spitse humor. Zijn cabaret is speels, heel eigen en wordt ondersteund door een schijnbaar achteloze maar diepe rode draad. Intiem, scherp, aanrader met een dikke plus!” (Programmeur Kleintheater Zwaan, Gouda)

Afbeelding van evenement

Arie Vuyk won drie cabaretfestivals, verscheen op televisie en speelde in New York en Reykjavik in het Engels. Hij maakte meer dan 10 avondvullende cabaret voorstellingen waaronder zijn voorstelling ‘Every Boeddha Happy’, meer over Arie

Op 2 februari is de inloop vanaf 19:00 uur. De prijs per ticket is € 26,50 incl. drankjes, hapjes en servicekosten. Tijdens de Meet & Greet nà de voorstellingen kun je onder het genot van een drankje en hapje met Arie of Michèle in gesprek gaan.

Wil jij ook een bijzondere en ontspannen avond beleven die gegarandeerd bol staat van de lach op een unieke locatie in Rotterdam én Michèle van Dijk helpen? Koop dan nu je ticket!

Klik hier en lees de strijd van Michèle om de uitgezaaide borstkanker te overleven: http://www.samensterkvoormichele.nl/