€ 0 – € 32,66

BENG en nZEB-tool geanalyseerd en vergeleken - deel 1

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De BENG eisen zijn bijna definitief en dat betekent dat ontwerpers en bouwers de komende tijd: zo snel mogelijk bouwaanvragen voor 1 juli 2020 indienen, of nu al gaan kijken naar een optimalisatie van investering en exploitatie van de bestaande bouw. Op 29 augustus gaat DNA-voorzitter Carl-peter Goossen tijdens deze expertmeeting in op hoe de BENG-wetgeving tot stand is gekomen en waar je als ontwerper, ontwikkelaar en als bouwer rekening mee moet gaan houden.

BENG: waar moet je op letten?
Deze avond kom je te weten hoe BENG tot stand is gekomen en waar je op moet gaan letten. De no brainers zijn: producten die de BENG verlaagt en niet kostenverhogend werken. En hoewel de NTA berekeningen nog niet klaar zijn kan in een aantal berekeningen al worden bepaald wat handig is; forfaitair toepassen of juist dieper in de materie duiken. Productleveranciers maken straks het verschil.

Er zijn nog geen 100% heldere analyses, maar uit de deelname in projectgroepen van de NTA 8800 komt veel nuttige informatie. Ook het onderzoek van Tunç Pektas en Clarence Rose voor kennisinstituut KERN geeft belangrijke aanknopingspunten.

Voor de duidelijkheid: Carl-peter Goossen licht in de beperkte tijd van één avond een tipje van de sluier. Plan is in het najaar meerdere expertmeetings en/of cursussen op te zetten die nog dieper op de materie ingaan.

Schrijf je voor beide expertmeetings in
Op 19 september vindt het 2e deel van deze BENG-serie expertmeetings plaats.
Twee keer twee uur volgepakt met actuele kennis van de specialisten. Schrijf je voor beide in zodat je volledig op de hoogte bent van de actualiteiten!

Praktische informatie
29 augustus inloop 19.00 uur, aanvang 19.15 uur, einde 21.00 uur.
Horaplantsoen 20, 6717 LT Ede.
DNA-leden nemen gratis deel, andere geïnteresseerden: 25 euro ex kosten en btw.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Horaplantsoen 20

6717 LT Ede

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen