€ 21,86 – € 39,33

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grandcafe 't Smelnehûs

Moleneind Noordzijde 14

Drachten

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 16 september 2017 organiseren wij in Drachten een zeer speciaal evenement: De Biertest. Deze staat onder leiding van internationaal biersommelier Arvid Bergström waarbij je moet raden welk bier je geproefd hebt. In totaal worden 8 bieren geschonken verdeeld in twee rondes. In ronde 1 starten we met de Pilseners. In ronde 2 zijn de speciaalbieren aan de beurt. Dit jaar hebben we als speciaalbier voor type Blond gekozen. Proef jij het beste welke bieren het zijn? Dan win jij het Gouden Bierviltje en/of één van de andere toffe prijzen.

Jij denkt dat je je favoriete pils er wel tussen uit pikt? Om daar zeker van te zijn kun je thuis oefenen. We maken voor beide rondes van te voren een lijstje met bieren bekend die genomineerd zijn voor de Biertest. Deze lijst vind je op www.biertest.frl. De bieren worden geschonken in blanco proefglazen. Op een speciaal daarvoor ontworpen placemat vul je je bevindingen in. Hoeveel bieren denk jij goed te kunnen raden? Vul in welke bieren het zijn en geef een korte beoordeling van elk biertje wat je hebt gedronken. Na elke ronde lever je de placemat in bij de wedstrijdtafel. Er worden statistieken op de beamer getoond. Hoe goed proef jij bier ten opzichte van de 74 andere proevers?

Arvid Bergström is bekend van Bierista TV en heeft recent het boek ‘Bier aan tafel’ uitgebracht. Naast internationaal biersommelier is hij ook chefkok. Hij zal op deze avond bierhapjes introduceren met een bijpassend bier. Ook zal zijn nieuwe boek worden gepresenteerd.

De lijst met bieren waaruit gekozen kan worden is als volgt:
Totale Lijst Pils: Amstel, Brand, Brouwers, Chateau Neubourg, Grolsch, Heineken, Hertog Jan, Schultenbrau.
Totale Lijst Blond: Affligem Blond, Brugse Zot Blond, Grimbergen Blond, Kald Kletske Blond, La Trappe Blond, Leffe Blond, Sinneblond Blond, Texels Goudkoppe.

De Biertest schenkt een deel van de opbrengst aan de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag (https://www.kinderfonds.nl/hoeve/)

We heten je van harte welkom op deze avond.

Met gastvrije groeten,

Werner Bergsma
Wilmer Woudwijk
Arvid Bergström
Friso van der Mei


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grandcafe 't Smelnehûs

Moleneind Noordzijde 14

Drachten

Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen