Gratis

Bijeenkomst Aalsmeer in zicht | Aalsmeer aan zet 29 januari

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gemeente Aalsmeer

1 Raadhuisplein

1431 EH Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Aalsmeer aan zet

Wij hebben afgelopen bijeenkomsten veel ideeën uitgewisseld, gediscussieerd, nieuwe inspiratie opgedaan en contacten gelegd. Tijdens de slotbijeenkomst is het tijd om te kijken welke onderwerpen we echt belangrijk vinden en welke prioriteit we daar aan geven. Waar moeten we mee aan de slag en wat hebben we dan nodig? Tijdens deze laatste bijeenkomst van Aalsmeer in zicht willen we tot een gezamenlijke agenda voor de toekomst van Aalsmeer komen. Doe mee, praat mee! Meld je aan voor bijeenkomst op 29 januari: Aalsmeer aan zet!


Waar gaat Aalsmeer in zicht over?

Onze wereld verandert razendsnel. Hoe zie jij de toekomst? Hoe ziet jouw leven er over 20 jaar uit? Wat betekenen wereldwijde veranderingen voor de inwoners van Aalsmeer, voor jouw bedrijf of organisatie en voor ons als gemeente? Wat vinden we belangrijk met elkaar in Aalsmeer? De toekomst is niet te voorspellen, maar we kunnen ons er wel op voorbereiden door een beeld van tends en ontwikkelingen te krijgen. Doe mee. Praat mee. Laat je inspireren en doe nieuwe inzichten op. Samen schetsen we de toekomst van ons mooie Aalsmeer.


Wat gaan we doen?

We organiseren dit jaar vier bijeenkomsten waarin we samen de toekomst verkennen. De vierde bijeenkomst op 29 januari gaat over het thema 'Aalsmeer aan zet'. Het belooft een interessante avond te worden! We laten ons inspireren door spreker Ferenc van Damme. Daarna denken samen met elkaar na en wisselen ideeën uit over de volgende stappen in de toekomst van Aalsmeer. We sluiten de avond af met een drankje.


De toekomst van Aalsmeer gaat over ons allemaal. Daarom is het zo belangrijk dat ook JIJ meedenkt. Schrijf je nu in en doe mee op 29 januari! Neem gerust een vriend, vriendin, collega of buurman mee.

Meer informatie over locatie en sprekers volgt te zijner tijd hier, op de website en op facebook (www.facebook.com/aalsmeerinzicht).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gemeente Aalsmeer

1 Raadhuisplein

1431 EH Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen