Bijeenkomst horeca en voedselproducenten Apeldoorn

Bijeenkomst horeca en voedselproducenten Apeldoorn

Door Greendish

Benieuwd hoe je als Apeldoornse horeca ondernemer je menukaart kunt verduurzamen?

Datum en tijd

Locatie

Dijk43

43 Krommedijk 7381 BT Klarenbeek Netherlands

Good to know

Highlights

  • 2 hours
  • In person

Over dit evenement

Food & Drink • Food

Bijeenkomst horeca en voedselproducenten Apeldoorn

Het afgelopen half jaar zijn zes horecaondernemers bezig geweest met het verduurzamen van de menukaart. Bijvoorbeeld door minder voedsel te verspillen, meer lokale producten uit de buurt in te kopen, en het aanbod gezonder te maken met meer groenten en peulvruchten. Wat zijn hun ervaringen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? We sluiten het project feestelijk af met de wethouders Anja Prins (gezondheid) en Henk van den Berge (landbouw) van gemeente Apeldoorn. Kom naar deze uitwisselingsbijeenkomst op 10 oktober bij Dijk 43!

Voor wie is deze bijeenkomt?

Voor alle Apeldoornse horecaondernemers, leveranciers en andere ketenpartners uit Apeldoorn en omstreken!

Het programma:

10:30 - Inloop

10:45 - Opening door de wethouders van gemeente Apeldoorn

11:00 - Ondernemers aan het woord

11:30 - Belangrijkste lessen uit de praktijk door Greendish

12:00 - Netwerkborrel en proeverij van streekproducten

Georganiseerd door

Greendish

Volgers

--

Evenementen

--

Hosting

--

Gratis
okt. 10 · 10:30 GMT+2