Bijeenkomst horeca en voedselproducenten Apeldoorn
Het afgelopen half jaar zijn zes horecaondernemers bezig geweest met het verduurzamen van de menukaart. Bijvoorbeeld door minder voedsel te verspillen, meer lokale producten uit de buurt in te kopen, en het aanbod gezonder te maken met meer groenten en peulvruchten. Wat zijn hun ervaringen? En wat kunnen andere ondernemers daarvan leren? We sluiten het project feestelijk af met de wethouders Anja Prins (gezondheid) en Henk van den Berge (landbouw) van gemeente Apeldoorn. Kom naar deze uitwisselingsbijeenkomst op 10 oktober bij Dijk 43!
Voor wie is deze bijeenkomt?
Voor alle Apeldoornse horecaondernemers, leveranciers en andere ketenpartners uit Apeldoorn en omstreken!
Het programma:
10:30 - Inloop
10:45 - Opening door de wethouders van gemeente Apeldoorn
11:00 - Ondernemers aan het woord
11:30 - Belangrijkste lessen uit de praktijk door Greendish
12:00 - Netwerkborrel en proeverij van streekproducten