Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wisselweg 33

33 Wisselweg

1314 CB Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 5 april organiseert BNO creative café weer een avond met inspirerende lezingen. Dit keer met Studio Dumbar, Studio Mals en MALproduct. De sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom bij Places to Work op wisselweg 33 in Almere.

Geen BNO-lid? Geen probleem! Iedereen is welkom!
Entree: € 5,00. BNO-leden: gratis. Reserveer alvast je ticket (betalen bij entree).


De sprekers

Studio Dumbar is een van de bekendste creatieve bureaus van Nederland. Het bureau werd in 1977 opgericht door Gert Dumbar die o.a. bekend werd door zijn toentertijd omstreden ontwerp voor de politie.
De studio heeft een sterke herkenbare stijl, waarmee ze vele awards wonnen. Ze werken o.a. voor Sinfonietta, Alzheimer Nederland, Mauritshuis, Transavia en maakten de veelbesproken Rijks huisstijl.
"We creëren betekenisvolle merken. Van strategie naar realiteit. We hebben een aangeboren drang om uitstekend werk te leveren. Zuiver. Eenvoudig. Krachtig.”
Tijdens de avond komen Liza Enebeis en Erik de Vlaam vertellen over de studio (presentatie in Engels).

Mals maakt kleurrijke en stilistische films en illustraties. Het werk is tastbaar - bij voorkeur handgemaakt- en heeft een conceptuele insteek. Dit in combinatie met een speelse houding resulteert in een heldere en herkenbare visuele stijl. Studio Mals werkt o.a. voor Tony’s Chocolonely, BNN, De Correspondent, Albelli en Lipton.
Mals komt, aan de hand van hun projecten, vertellen over hoe je het meeste plezier in je werk kunt hebben.

MALproduct - Wanda Entjes is keramiek ontwerpster en maakte o.a. de Skyline Almere Schaal. Haar liefde voor keramiek, en dan met name porselein, combineert ze met een passie voor het maken van verrassend gebruiksgoed.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wisselweg 33

33 Wisselweg

1314 CB Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen