BNO Creative Café - editie 10, 02/10/2019 Hilversum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Podium De Vorstin

44 Koninginneweg

1211 AS Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 2 oktober hebben we weer een hele mooie avond voor je gepland met bijzondere inspirerende en creatieve sprekers. We kunnen de namen alvast verklappen: Just van Rossum en Hansje van Halem!

De sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom bij Podium de Vorstin in Hilversum.

Geen BNO-lid? Geen probleem! Iedereen is welkom!

LET OP: Toegang is gratis voor BNO-leden. Niet-leden betalen slechts € 5,-. Reserveer hier alvast je ticket.

Hansje van Halem

Grafisch ontwerper Hansje van Halem kreeg bekendheid door haar kenmerkende typografie en geometrische, bijna psychedelische illustraties gebouwd op complexe patronen.

Van Halem krabt, tekent of weeft haar brieven digitaal en ontwerpt stempels, posters en illustraties. Gefascineerd door het samenspel tussen patroon, textuur en typografie, heeft Hansje een ​​onderscheidende stijl ontwikkeld die de kloof tussen digitaal en druk overbrugt.

Sinds 2017 is Hansje hoofdontwerper van muziekfestival Lowlands.

Just van Rossum

Just van Rossum werkt op het gebied waar (typografisch) ontwerp en softwareontwikkeling samenkomen. Hij werkte samen met Erik van Blokland onder de naam LettError, onder andere aan "Beowolf", een zichzelf veranderend lettertype.

Meer recentelijk legde Just zich toe op het maken van geprogrammeerde animatieloops, en werkte hij samen met Hansje van Halem voor de huisstijl van het Lowlands festival. Just geeft les op de KABK in Den Haag.BNO organiseert een aantal keer per jaar BNO Creative Café avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureau’s en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerp vak.

Datum en tijd

Locatie

Stichting Podium De Vorstin

44 Koninginneweg

1211 AS Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen