Gratis

Boost je carrière met WtbE! Training 4: Time management in een notendop!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningen

Rozenburglaan 1

9727DL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Boost je carrière in 2019! Thema: ‘Time Management in een notendop’

Datum: woensdag 20 november 2019 (19.00 tot 21.15 uur)


WtbE organiseert in 2019 een viertal praktische trainingen voor technische professionals en managers, met als thema; Vergroot je invloed op je carrière en verbeter jezelf. Deze leerzame trainingen worden gegeven door de ervaren trainer, schrijver en coach; Roelof Oldenburger.

Investeer continu in je ontwikkeling

WtbE Academy wil je graag helpen en ondersteunen om je verder te ontwikkelen in je werk, want het is van groot belang om te blijven investeren in jezelf. De rode draad van deze trainingen is het versterken van je persoonlijke effectiviteit, en daarmee een boost geven aan je carrière.

Voor wie zijn de Trainingen?

De trainingen zijn bedoeld voor technici, ingenieurs en managers die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière (Mbo, Hbo en Wo Werktuigbouw, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde).


> Training 4: ‘Time Management in een notendop’

Woensdag 20 november 2019 (19.00 tot 21.15 uur)

‘Tijd’ managen kan natuurlijk helemaal niet. Iedere dag, uur en seconde zijn even lang. Het gaat er dus om wat jij doet met je beschikbare tijd. Je zult in deze training merken dat multitasking echt niet bestaat. Bovenop wat je al geleerd hebt in de training 1 over de Cirkel van Invloed, krijg je praktische ideeën aangereikt over hoe je met focus kunt werken en hoe je de hoeveelheid afleiding in je werk tot het absolute minimum kunt beperken. En dit is de belangrijkste sleutel tot efficiency, de dingen voor elkaar krijgen. Een gouden combinatie met effectiviteit!

Wij wensen je veel inspiratie!

Team WtbE


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groningen

Rozenburglaan 1

9727DL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen