Verkoop beëindigd

Boostlab: Impro workshop

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

N-cube

31 Voorhavenlaan

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Improvisatie?

Dat is theater in zijn meest uitgeklede vorm: zonder decors, kostuums, personages en tekst. Onvoorbereid in de spotlights, je mond opendoen zonder dat je weet wat eruit gaat komen.Met niets in de handen, niets in de zakken zoeken we verhalen en personages. Alles wordt ter plekke bedacht. Geen zorgen, je hoeft niet de grappigste thuis te zijn, improvisatie kan inderdaad ronduit hilarisch zijn, maar evengoed spannend, ontroerend of filosofisch.

En het leukste? Improviseren is zoals schilderen, iedereen kan het. Al kleuren wij juist buiten de lijntjes, en richten we de ruimte buiten je comfort zone helemaal in. Tijdens de workshop ontdek je onvermoede hoekjes en kantjes in je eigen hoofd - en laat je je op sleeptouw nemen door die van de ander. Extra bonus: het is goed voor je zelfvertrouwen. Want je ontdekt dat je niet met je mond vol tanden staat bij onverwachte situaties, maar met een hoofd vol ideeën.

Katrijn Van Bouwel ademt al 15 jaar improvisatie. Als grootste improstitué van Vlaanderen speelde ze bij de Belgische ImprovisatieLiga, The Lunatics, het Joker Improteam en haar eigen gezelschap The Royal Improphonic Orchestra& Theatre (RIOT). Mensen met pleinvrees die slechts de TV als informatiekanaal hebben, kennen haar misschien van Scheire en de Schepping, Spelen met uw Leven (vier), Ketnet of 1000 Zonnen. Of van twitter. Of van op de bus, want daar zit ze al eens. Naast improvisatie en coach spelen, schrijft ze boeken en columns (Weekend Knack). Verder vindt ze het matig tof om in de derde persoon over zichzelf te spreken, maar laat ze zich daardoor niet tegenhouden.

Enkel voor medewerkers van Mandelbrot bedrijven. Inschrijven verplicht.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisatie bereiken?

Je kunt Mandelbrot telefonisch bereiken op dit nummer: +32 9 335 22 80. Via mail gebruik je best dit adres: ikhebeenvraag@mandelbrot.be.

Kan ik mijn registratie/ticket overdragen aan een andere persoon?

Dat mag uiteraard maar mail ons wel op voorhand de naam van de nieuwe eigenaar van het ticket door (ikhebeenvraag@mandelbrot.be).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

N-cube

31 Voorhavenlaan

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen