Break your Shell

Venster Acties

Break your Shell

Break your Shell: inspirerende groeiverhalen!

Door Brout

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Boom Chicago 117 Rozengracht 1016 LV Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wil jij jouw beste bijdrage aan de wereld leveren? Goed nieuws! Je hébt alles al in huis. Het hoeft er alleen nog maar uit te komen. Als een kuiken dat uit het ei kruipt of als een vlinder die zich ontpopt. Ontdek hoe je uit jouw schaal klimt, zodat jij je vleugels écht kunt uitslaan.

Inspiratie: leef naar je waarden

Tijdens het event Break the Shell vertellen vijf inspirerende voorbeelden over het groeiproces dat zij hebben doorgemaakt. Wanneer begon hun schaal te knellen? Waar zat de pijn? En hoe hebben zij zichzelf losgemaakt? Het gaat over vastlopen, onrust ervaren, verwachtingen hebben en keuzes maken. En over hoe zij nu hun beste bijdrage aan de wereld kunnen leveren. Als Brout willen we 1 miljoen mensen raken. Dat kunnen we niet alleen. Door ervaringen te delen, geven de sprekers het vuur in zichzelf door. Pay it forward!

Een masterclass: Hoe doe je dat, leiding nemen?

Tijdens dit event van Brout krijg jij inspiratie om je moed bij een te rapen. Met verhalen van mensen die ook op een kruispunt in hun leven stonden. Van de buurvrouw op de hoek tot directeuren die alles lieten vallen om écht hun passie te volgen.

En je krijg een masterclass waar je direct iets mee kunt. Nieuwe inzichten die jou helpen in persoonlijk leiderschap om je eigen groeiverhaal te schrijven. Waar gaat jouw vuurtje van branden?

Deelname is geschikt voor iedereen

Naast de vijf sprekers is er een masterclass ‘Hoe doe je dat, leiderschap nemen?’ Hierin vertellen we over de basics van authentiek leiderschap en leven naar je waarden. Na het event ontvang je vier weken lang elke week een korte interventie die jou helpt bij het uitslaan va jouw vleugels.

Are you ready to break out?

We helpen je heel graag om jouw vuurtje te laten branden. En vooral om jou ook echt te helpen om die richting op te bewegen. Om het beste uit jezelf te halen. Tijdens dit event krijg jij je portie inspiratie om écht je next steps te zetten.

€ 45