€ 0 – € 10

BRUNCH & TALKS (7th edition) - GROW

Venster Acties en details

€ 0 – € 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Motion Church Utrecht

2 Wijnesteinlaan

3525 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Boek hier je ticket voor de 7e editie van Brunch & Talks, een inspirerend event met 2 toffe talks en veel gezelligheid. Welkom!

Over dit evenement

Ladies! Na waanzinnig leuke vorige edities kijken we vooruit naar alweer de 7e BRUNCH & TALKS op 29 mei 2021! We hebben weer een fantastisch programma voor jullie.

Noteer deze datum in je agenda & bestel snel je ticket. En kijk/kom vooral niet alleen, maar maak het gezellig en nodig je vriendinnen, zussen, moeder, buurvrouw of collega's uit om ook deel te nemen!

Thema ‘GROW’

Het thema van de Brunch & Talks is ‘Grow’. Magda Bolwijn en Ankie de Jong zullen je inspireren met hun persoonlijke verhalen over groeien en persoonlijke ontwikkeling.

Magda neemt ons mee in haar persoonlijke verhaal over de weg naar zelfacceptatie, het ontwikkelen van een goed zelfbeeld en hoe het is om genade te leren ervaren en angsten te overwinnen. Het is een krachtig verhaal over jezelf op een liefdevolle manier uitdagen om te mogen en kunnen groeien.

Ankie gaat spreken over de verschillende rollen die geloof kan spelen in groei en ontwikkeling. Ze laat ons nadenken over welke plek geloof in ons leven inneemt en hoe we kunnen blijven groeien in geloof. Het is een inspirerend verhaal over persoonlijke groei en ontwikkeling.

Laat je inspireren door deze vrouwen want het wordt een super mooie ochtend!

Locatie online via Livestream & live (beperkt aantal plaatsen)

Dit keer zijn er twee verschillende manieren om deel te nemen aan Brunch&Talks! We kunnen wegens alle corona maatregelen nog geen Brunch&Talks in de originele setting organiseren, maar naast de livestream zijn er dit keer wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om Brunch&Talks live op locatie mee te maken!

Livestream Deze Brunch & Talks kan je online via de Livestream van Motion volgen. (Je ontvangt voorafgaand aan het event een mail met daarin de link naar de livestream. Vergeet dus niet je e-mailadres in te vullen bij het registreren van je ticket!)

Live op locatie Daarnaast zijn er dit keer ook een beperkt aantal ‘publieksplekken’ beschikbaar zodat je aanwezig kan zijn bij de Brunch&Talks. Je hebt dan een plekje in de zaal van waaruit de Livestream wordt uitgezonden. Locatie: Wijnesteinlaan 2, 3525 AL Utrecht.

Tickets zijn vanaf 1 mei te bestellen!

Goodiebox

Zoals je van ons gewend bent, is er ook nu een leuke Goodiebox!

Bestel je een ticket voor de Livestream met Goodiebox? Dan kan je de Goodiebox ophalen op 28 mei tussen 16.00-18.00 uur bij het Motion Centre.

Bestel je een ‘live op locatie’-ticket? Dan ontvang je de Goodiebox op 29 mei.

Programma

 • 11:00: Start Brunch & Talks
  • Talk 1: Magda Bolwijn
  • Muzikale intermezzo
  • Talk 2: Ankie de Jong
 • 12:30: Einde Brunch & Talks
 • Volg jij ons al op Social Media?! Zie @designed.motion op Instagram en Facebook.

  * English translation will be present at all designed events. Let us know if you need translation or to receive more information in english, please send us an email: designed@motion.church, we're happy to assist.

  Toestemming voor marketingdoeleinden Door het bijwonen van Designed events geef je toestemming om foto's en videomateriaal die worden gemaakt tijdens de events, te gebruiken ten behoeve van promotionele doeleinden. Contact ons via designed@motion.church als je je toestemming wilt intrekken.

  By attending Designed events you give explicit consent to make use of photography and video footage that is made during the events, which will be used for promotional usage only. Please contact us via designed@motion.church in case you want to withdraw your consent.

  Delen met vrienden

  Datum en tijd

  Locatie

  Motion Church Utrecht

  2 Wijnesteinlaan

  3525 AL Utrecht

  Netherlands

  Kaart bekijken

  Restitutiebeleid

  Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

  Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

  Sla dit evenement op

  Evenement opgeslagen