€ 197

BUILD LIKE A BOSS MASTERCLASS

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De exclusieve 3-delige masterclass gebaseerd op het langverwachte nieuwe boek #MINDSETOFABOSS van Roberto Elan.

Over dit evenement

Ben jij een Personal Trainer en wil je jouw PT- bedrijf transformeren in een succesvolle en lucratieve PT & Coaching business?

Of misschien ben je inmiddels de rol van personal trainer ontgroeid en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, maar wil je nog wel een positieve impact blijven maken in het leven van anderen?

Dan is deze 3-delige masterclass voor jou een unieke kans om uit eerste hand de transformatieve kracht van Fearless Coaching™ te ervaren van niemand minder dan grondlegger, auteur en Fearless Living Expert, Roberto Elan.

In deze mastermind legt hij je hoogstpersoonlijk uit hoe hij jarenlang als Elite Trainer en Fearless Living Consultant & Coach zijn high-end clienten (waaronder BN'ers, succesvolle ondernemers en atleten) heeft begeleid naar krachtige resultaten in zowel hun professionele als persoonlijke leven met zijn effectieve Fearless System™.

In drie weken tijd leer je al in de basis hoe je de ideale clienten creëert voor je PT & Coaching business en hoe je een krachtige en transformerende impact kunt hebben op hun mindset, business en persoonlijke leven met zijn unieke coaching systeem. Hetzelfde systeem dat Elan de afgelopen 10 jaar met succes heeft toegepast bij zijn high performing clienten.

Hierdoor krijg jij een groot onderscheidend vermogen ten opzichte van anderen in de PT en coaching branche waardoor jij hogere prijzen kunt vragen die jouw clienten je maar al te graag betalen voor jouw unieke en krachtige skills. Deze maken je namelijk bijzonder waardevol.

Leer hoe je een voldoeninggevende coachingsbusiness creërt (e.v.t. in combinatie met Personal Training) dat voor meer inkomen, impact en vrijheid zorgt in je eigen leven en dat van je clienten!

Zie jij uit naar dit veelbelovend event? Zorg er dan voor dat je jouw deelname snel veilig stelt en onderneem nu actie. Koop nu tijdelijk jouw Early Bird ticket met maar liefst €100,- extra voordeel voor slechts €197,- (zolang de voorraad strekt).

Masterclass dagen en tijdstippen:

Vrijdag 29 november 19:00 t/m 22:00

Vrijdag 6 december 19:00 t/m 22:00

Vrijdag 13 december 19:00 t/m 22:00

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen