Gratis

Business & netwerklunch - Purpose Storytelling

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

“Met een goed verhaal kun je een idee over het voetlicht brengen. Een goed verhaal informeert, amuseert, inspireert en zal uiteindelijk onze collectieve verbeelding aanwakkeren. Vertel daarom goede verhalen.”

Carmine Gallo, De kracht van storytelling

Al eeuwenlang worden verhalen gebruikt om ideeën vorm te geven. Ideeën waarmee je anderen informeert, inzicht geeft en inspireert. Dat is wat storytelling doet.


Tijdens de module Purpose & Storytelling, die gegeven gaat worden door Boaz Lugten van In Strength, leer je hoe je een inspirerende organisatie-, afdelings- of teampurpose kunt formuleren en tot leven kunt wekken. Storytelling speelt daarbij een cruciale rol. Hoe herken je een goed verhaal, hoe ontwikkel je er zelf een en hoe helpen verhalen om betekenis te geven aan de dagelijkse praktijk?


Over Boaz Lugten

Ik ben ondernemer en presentatiecoach. Als ondernemer ben ik ervan overtuigd dat goede presentatievaardigheden je helpen doelen te bereiken. Een goede presentatie is helder en beeldend, maakt verbinding met je publiek en zal worden onthouden. Essentieel voor ondernemers, werkgevers en werknemers, en eigenlijk voor iedereen die zichzelf moet presenteren. Hoewel we de hele dag door bezig zijn met onszelf presenteren en contact maken met anderen, wordt presenteren toch vaak als spannend ervaren. In mijn trainingen en tijdens mijn coachingssessies gaan we aan de slag met praktische tips zodat je zelfvertrouwen in het presenteren gaat groeien. Je zal ervaren dat beeldend presenteren een verrijking is!


11 februari 2020

Tijd: 12:00 uur tot 13:30 uur

Kosten: Gratis

Plaats: www.incubatorbreda.nlDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen