€ 16,67 – € 32,23

Canned Heat Undercoversessie | Terrasconcert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens de Undercoversessies eerder dit jaar bracht deze band een wervelstorm dus zet je schrap; deze zomer doen ze het nog eens over!

Over dit evenement

On The Road Again, Let’s Work Together en Going Up The Country kwamen in de hitlijsten, maar Canned Heat was meer een live-act dan een hitmachine. De band was in de 60’s een act die je live mee moést maken en werd daarmee enorm populair. Tijdens de Undercoversessies eerder dit seizoen bracht Vedran Mircetic (De Staat) net zo’n wervelstorm dus zet je schrap; deze zomer doen ze het nog eens dunnetjes over!

Deze tribute is onder leiding van Vedran en met Arthur Akkermans (Grand East), Niek Cival (Grand East), Teun Eijsink (Grand East) en Bob Hogenelst (Birth of Joy).

Anders dan normaal, nu een undercoversessie in een exclusieve setting; onder de avondzon op de binnenplaats van het klooster. Per concert verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van de show kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen het protocol dat is opgesteld door Koninklijke Horeca Nederland.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen