Chakra Yoga Workshop
€ 25
Chakra Yoga Workshop

Chakra Yoga Workshop

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Amsterdam

Laan der Hesperiden 142

2131MP Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze workshop gaan we de asana’s zo groeperen dat ze helpen om de zeven belangrijkste energiecentra in ons lichaam, de chakra’s, te balanceren. Geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt, opdat alles weer kan gaan stromen.

Wat kan je verwachten?
Een extra lange yogales afgestemd op de zeven chakra’s, met daarin verweven een beknopte uitleg over deze energiecentra. De les wordt afgesloten met een half uur meditatie, waarbij ook weer de chakra’s worden afgegaan.

De docent
De cursus wordt gegeven door Masja Ninck Blok. Haar yoga teachertraining volgde ze in Rishikesh, India. In de yoga komen voor haar alle passies samen; beweging, geestelijke gezondheid, creativiteit en spiritualiteit. Dit laatste betekent voor haar luisteren naar je intuïtie en het volgen van je persoonlijke levenspad.

Wanneer je bij haar komt voor yoga, kun je een open, betrokken en eerlijke houding verwachten. Haar werkwijze is intuïtief, speels en kritisch waar nodig. Ze heeft oog voor fysieke gesteldheid, geestelijk welzijn en zingeving. Ze daagt je fysiek en geestelijk uit, maar met respect voor jouw grenzen.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Amsterdam

Laan der Hesperiden 142

2131MP Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen