Chimp Training NL @HQ - BEGINNERS

Venster Acties

Chimp Training NL @HQ - BEGINNERS

Beginnerstraining voor de Infinity Chimp Console.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Highlite International BV 2 Vestastraat 6468 EX Kerkrade Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Kijk je bij elk concert of evenement eerst naar de lichtshow en dan pas naar de artiest? Vraag je je af hoe ze al die effecten voor elkaar krijgen en welke apparatuur ze gebruiken? Denk je dat het ingewikkeld is om zo'n lichtshow in elkaar te zetten? Of had je de show liever zelf geprogrammeerd?

Dan hebben we precies wat je zoekt. Schrijf je in voor een van onze Chimp software V2 trainingssessies en maak je eigen lichtshows! Tijdens deze sessies leer je alle ins en outs van onze Chimp lichtconsoles en de nieuwe software V2. Na de Beginnerstraining ben je in staat om je eigen show te maken. In de Advanced training gaan we dieper in op de design flow en de software V2, zodat je in staat bent om een uitgebreidere show te programmeren.

De training wordt gehouden op de locatie van ons hoofdkantoor (Vestastraat 2, 6468 EX, Kerkrade, Nederland).

Hoeveel kost het?

De kosten voor deze cursus bedragen €75. Wanneer je na het volgen van de training een Chimp DMX-console bij Highlite International koopt, krijg je je inschrijfgeld terug.

Ben je onverwachts verhinderd? Laat het ons alsjeblieft weten. Tot 30 dagen vóór het event kun je een refund krijgen. Mocht de training onverhoopt niet doorgaan, storten we je inschrijfgeld netjes terug.

Voor elke deelnemer staat een Chimp-unit met de nieuwste V2 software in onze volledig uitgeruste trainingsruimte paraat en aan de hand van hands-on sessies wordt alles piekfijn uitgelegd. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Welke training is geschikt voor mij?

Dat hangt natuurlijk van je lichtconsole-kennis af. Ben je een doorgewinterde programmeur, dan is de training voor gevorderden de juiste keuze. Heb je onlangs een Chimp-unit aangeschaft, dan raden wij de Beginnerstraining ten zeerste aan. Hier een overzicht van de thema’s die onze specialisten behandelen tijdens de Beginnerstraining:

Beginnerstraining

• Hoe maak ik Dimmers.

• Hoe patch ik Fixtures met de nieuwe Fixture Editor?

• Hoe verander ik snel een Fixture (Fixture-edit) met de nieuwe Fixture Editor?

• Hoe maak ik Cues en Cue-lists.

• Hoe maak ik Presets.

• Wat zijn Executors en Virtuele Executors.

• Hoe gebruik ik de Effect-processor.

• Wat zijn masters en FX-masters

• Tips & Tricks (Shortcuts enzovoorts)

Heb je dit niveau al lang bereikt en wil je je reeds vergaarde kennis uitbreiden, dan is de training voor gevorderden datgene wat je zoekt.

Zijn deze trainingen voor iedereen?

Eigenlijk wel. Voor iedereen die een Chimp lichtconsole heeft of voor iedereen die van plan is om er een aan te schaffen. De cursusduur is een dag, waarbij niet alleen de training, maar ook de bijbehorende lunch voor je geregeld wordt.

En wat levert die training nu precies op?

Na de Beginnerstraining kun je al zelfstandig met de Chimp-console werken, maak je binnen enkele minuten je eigen show en voeg je effecten toe aan groepen van fixtures. Daarmee heb je al een aardige brok kennis tot je beschikking. Tijdens de Gevorderdentraining ga je veel dieper op de stof in en kun je uiteindelijk ook een veel uitgebreidere show in elkaar zetten.

Wat heb ik daarvoor nodig?

Wat je daarvoor nodig hebt, is duidelijkheid. De beginnerstraining is écht voor beginners. Hierbij komen de meest fundamentele zaken qua programmeren en hanteren van een lichtconsole aan bod. Bij de Gevorderdentraining gaan we ervan uit dat de meest gangbare processen binnen het werken met een lichtconsole bekend en vertrouwd zijn. Doe jezelf en je medecursisten een plezier, kijk welke training voor jou het meest geschikt is en kies het juiste niveau.

We hebben plek voor maximaal 9 deelnemers , dus claim snel een plaatsje. We zien je graag terug op een van onze trainingen!