Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Coderdojo Ede #41

Coderdojo Ede

Zaterdag 6 juni 2020 van 14:00 tot 16:00 (CEST)

Coderdojo Ede #41

Ticketinformatie

Type Resterend Einde
Aantal
Coderdojo Ede 17 Tickets 5 jun. 2020 Gratis  

Deel Coderdojo Ede #41

Evenementdetails

Deze cursus is voor nieuwe kids die voor hun eerste programmeerlessen komen. Dit is de 6e bijeenkomst, maar je kunt gerust halverwege insteken.

We leren je op beproefde wijze en spelenderwijs een eenvoudige game bouwen. De cursus is opgebouwd uit 6 lessen die samen de basis vormen. Je leert de basisprincipes van programmeren dmv een krachtige visuele editor.
Daarna kun je onze vervolgcursus met concreet materiaal zoals een Micro:bit volgen. Daarbij leer je naast de editor ook programmeertalen zoals Javascript of Python. 

  • Start om 14.00 uur
    Einde rond 16.00uur
  • Iedereen van 7 tot en met 17 jaar kan gratis meedoen aan CoderDojo. Wel is het nodig om van tevoren een ticket te reserveren. Neem de e-mail gewoon digitaal mee, bespaar bomen!
    Je hebt één ticket per kind nodig. Ouders hoeven geen ticket te reserveren. Denk er wel even aan om je ticket mee te nemen naar CoderDojo.
  • Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een laptop. Zorg er voor dat deze laptop werkt en over WIFI beschikt! Zorg ook dat je kind de nodige wachtwoorden heeft om software te kunnen installeren of indien nodig instellingen te kunnen wijzigen. Verder is het handig om een mailadres beschikbaar te hebben omdat je soms een account moet aanmaken.
  • Ben je 12 jaar of jonger? Dan vragen we je om één van je ouders mee te nemen.
  • Verder kan het verstandig zijn om wat te eten en te drinken mee te nemen.
  • Tot slot: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken.

Heb je vragen over Coderdojo Ede #41? Neem contact op met Coderdojo Ede

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Cultura Ede
Molenstraat 45
6710BA Ede
Nederland

Zaterdag 6 juni 2020 van 14:00 tot 16:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.