Gratis

CoderDojo in Heiloo #4-18

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Heiloo

250 Westerweg

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je al een eigen website? Of lijkt het je leuk om er zelf eentje te maken in HTML? Kom dan naar deze speciale CoderDojo, en leer het van de professional! Menno van het bedrijf Create is websitebouwer, en kan je hier van alles over leren. Check hier het filmpje van de vorige keer: https://www.facebook.com/despecialistinwebsites/videos/1939078086358071/?hc_ref=ARSCTMA8liysykCfHAXPQYDe0hhMSIymsPr-nlHedxxRBMaZtI2NZupcCYViec57x8c. Je kunt met een hele nieuwe website beginnen, of verder werken aan je site en deze nóg mooier en beter maken.

Heb je zelf een laptop, neem deze dan mee. Heb je geen laptop? Als je het vooraf even laat weten, zetten we een laptop van de bibliotheek voor je klaar.

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen. In Heiloo wordt de CoderDojo ondersteund door Create: https://www.create.nl/ .

Bij CoderDojo leren deelnemers tussen de 7 en 17 jaar programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat er een ouder/verzorger in de buurt moet zijn. In 2018 is er weer elke maand CoderDojo in Bibliotheek Heiloo, steeds op zaterdag óf in de schoolvakantie. Kom je ook meeprogrammeren?


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Heiloo

250 Westerweg

1852 AR Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen