Coffee Meet Up 't Gooi

Coffee Meet Up 't Gooi

Venster Acties en details

€ 30,25

Datum en tijd

Locatie

Het Dikke Torentje

49 Wakkerendijk

3755 DB Eemnes

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

In samenwerking met Het Dikke Torentje van onze Exclusive Member Yvonne van Beers, organiseren wij deze exclusieve Coffee Meet Up.

Over dit evenement

Liefde op het eerste gezicht bestaat… om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Wij zijn namelijk als een blok gevallen voor onze grote liefde: Het Dikke Torentje!

Graag stellen wij onze grote liefde aan jullie voor. Het Dikke Torentje is een exclusieve locatie met een rijke historie en een inspirerende omgeving, midden in de prachtige polder van Eemnes. Echt een pareltje in ’t Gooi.

Je kan bij Het Dikke Torentje zorgeloos genieten van uitstekende faciliteiten, prachtige ruimtes en een mooie culinaire invulling. Dit alles in combinatie met het uitzicht, maakt deze locatie tot een ultieme inspiratiebron. Het Dikke Torentje is goed bereikbaar via de A1 en A27 en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Heel graag willen wij je kennis laten maken met ons verborgen pareltje. Misschien ben je al een beetje bekend met onze locatie, maar we nodigen jullie graag uit om tijdens de Coffee Meet Up van de Lifestyle Business Club te komen genieten van onze inspirerende locatie!

Programma:

09.55u inloop

10.00u korte introductie LBC

10.05u voorstellen Yvonne van Beers

10.15u voorstelrondje

11.00u rondleiding

12.00u afsluiting

Deelname incl koffie thee en wat lekkers en na afloop een kleine attentie

25€ ex btw

Delen met vrienden