Comfortabel naar Nul-op-de-Meter Rotterdam

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IcDubo

Directiekade 2

3089 JA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe Nul-op-de-Meter hand in hand gaat met gezondheid en comfort

Nul-op-de-Meter; een concept voor vandaag en morgen. Wat komt er allemaal bij kijken om dit te realiseren? En wat is ervoor nodig om te zorgen dat er naast Nul-Op-de-Meter, ook een comfortabel en gezond binnenklimaat in de woning te realiseren is? Tijdens dit seminar komt u er alles over te weten.

Theorie én de praktijk

Chiel Boonstra, eigenaar van Trecodome en adviseur op het gebied van duurzaam bouwen en duurzame energie in de gebouwde omgeving, neemt u mee door de integrale aanpak van energie en comfort. De belangrijkste bouwkundige aspecten en de afstemming met de technische installatie binnen het concept komen ook aan bod.

Kritische succesfactoren

Er wordt ingezoomd op de noodzakelijke voorwaarden van de technische installatie; ventilatie, luchtdistributie en de belangrijkste warmteopwekker, de warmtepomp. Zehnder, specialist op gebied van Ventilatie en Verwarming, helpt u graag om de kritische factoren in beeld te brengen en mogelijke oplossingen te bespreken. Het gedeelte van de warmtepomp wordt door de gerenommeerde warmtepompleveranciers verzorgd.

Dit alles met als eindresultaat een gerenoveerde woning met een gezond en comfortabel binnenklimaat met Nul-Op-de-Meter. Mis het niet en meld u snel gratis aan!

Datum en tijd

Locatie

IcDubo

Directiekade 2

3089 JA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Zehnder

Organisator van Comfortabel naar Nul-op-de-Meter Rotterdam

Zehnder levert oplossingen voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Naast ventilatiesystemen, luchtverdeelsystemen en radiatoren is Zehnder leverancier van alle kennis die benodigd is om deze systemen optimaal te laten functionen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen