€ 25

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VELOLOFT

Begoniastraat 6C 9810

9810 Eke-Nazareth

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het fietsseizoen op de weg loopt op zijn einde. Maar op zondag 1 oktober trekken we er sowieso op uit, herfstprik of niet. Die dag is het de Internationale Dag van de Koffie en dus fietsen we in groep de... Coppi Koffie Ride. Een groepsrit onder motorbegelding, met start en finish aan de fietswinkel VeloLoft in Eke (bij Gent). Koffie is het thema van de rit. Want fietsen en een potje koffie: dat matcht gewoon!

Om 9 uur, na een espresso (om wakker te worden), fietsen we in groep (gemiddelde snelheid ca. 27 km/uur) richting Vlaamse Ardennen voor een rit van 85 km. Motoren begeleiden de fietsgroep die gegidst wordt door de crew van Grinta! en door ex-prof Rik Verbrugghe en enkele... Parelvissers, het trainingsgroepje van Greg Van Avermaet.

Halverwege de rit maken we een tussenstop bij Hoorens Koffie waar we de koffiebranderij bezoeken en uiteraard getrakteerd worden op een tas (of twee). Terug in Eke is er nog een baristademonstratie voorzien, met dank aan Rocket Espresso.

Wil je deelnemen? Schrijf je dan nu in! Deelnemen kost 25 euro en in die prijs zit:

begeleide groepsrit
– je eigen stuurbordje
– sportvoeding van WIN2
– gratis koffie (start + tussenstop)
– giftbag t.w.v. 25 euro
– fotoservice

Grinta! dankt de partners van de Coppi Koffie Ride Ride: Bioracer, WOWOW Reflective Wear, Kwaremontbier, WIN2, Chamois Butt’r, VeloLoft, Arriva, BikeKing, Limarc, Rocket Espresso.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VELOLOFT

Begoniastraat 6C 9810

9810 Eke-Nazareth

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen