Gratis

Crossborder Congres 23 nov. 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Scheldetheater

16 Westkolkstraat

4531 AW Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Eventdatum: 23 nov. De toekomst is samen! Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio? Dan mag u onderstaande niet missen!

Over dit evenement


		Afbeelding van Crossborder Congres 23 nov. 2021

De toekomst is samen!

​Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio of bent u op zoek naar baankansen in deze regio? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan ons Crossborder Congres.

“De toekomst is samen “

Dit crossborder congres wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business. EURES Scheldemond is hoofdpartner van dit event. Het doel van dit congres is om samen met u op zoek te gaan grensoverschrijdende kansen.

Wat heeft dit congres u te bieden?

• Ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden in de grensregio Nederland-Vlaanderen

• Laat u inspireren door deskundige keynote sprekers op gebied van regionale ontwikkelingen, ondernemerschap en trendwatching

• Netwerking tussen werkgevers en partners

Op zoek naar personeel?

Om voor- en achteraf ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers te faciliteren wordt voor dit congres de online matchingstool GrensMatch ingezet. Als werkgever kunt u, door middel van het aanmaken van een account, uw juiste kandidaat vinden op basis van competenties, motivatie en voorkeursberoep. In de aanloop naar het congres maar ook hierna worden aanmeldingen en matches actief gemonitord. Inschrijven kan hier. Een animatie over de werking van de matchingstool vindt u hier.

Belangrijke informatie aanmelding event

Dit evenement wordt georganiseerd volgens de richtlijnen met betrekking tot Covid-19, die door de Vlaamse en Nederlandse overheid zijn gesteld. Hierdoor zijn we gebonden aan vaste bezoekersaantallen waarbij we streven naar een zo divers mogelijk deelnemersveld.

Met inachtneming van de huidige richtlijnen kunnen wij helaas slechts een beperkt aantal personen live aanwezig laten zijn bij dit event. Om een zo gevarieerd mogelijk publiek aan werkgevers, werkzoekenden en geïnteresseerden rondom het Crossborder thema te creëren kunt u als werkgever of werkzoekende slechts 1 persoon aanmelden via dit formulier.

In verband met het thema en de inhoud van deze avond worden met name bedrijven met personeel en werkzoekenden gevraagd om zich aan te melden voor dit event.

Om bovenstaande redenen kunnen wij uw aanmelding helaas nog niet direct definitief maken. We zullen u ongeveer 3 weken voorafgaand aan het event hierover verder informeren.

Wanneer het evenement niet onsite doorgang kan vinden zal het evenement volledig online worden georganiseerd. Dit zal dan plaatsvinden op 23 november.

EURES Scheldemond

Eures Scheldemond is een netwerkorganisatie die zich richt op het stimuleren van arbeidsmobiliteit in de grensstreek. Meer info over deze dienstverlening is te vinden op www.euresscheldemond.info.

Ook partner worden van het Crossborder Congres?

Heb jij als bedrijf interesse om jouw (internationale) vacatures extra uit te lichten tijdens dit event? Of wil je jouw kennis rondom internationaal ondernemen en/of rekruteren van personeel over de grens delen met de bezoekers? Stuur een mailtje naar: info@zeelandbusiness.nl voor de mogelijkheden.

Programma

18.45 – 19.10 Inloop: netwerken

19.15 – 19.25 Opening door Eures

19.25 – 19.45 Daan Schalck-North Sea Port

19.45 – 20.15 De Speld LIVE

20.15 – 21.00 Pauze + netwerken & matchmaking ronde 1

21.00 – 21.30 Keynote: Richard van Hooijdonk

21.30 – 22.15 Netwerkborrel en matchmaking ronde 2

Let op: het programma kan nog wijzigen

Spreker 1 - Richard van Hooijdonk (Trendwatcher, futurist & internationaal topspreker)

Globalisering heeft zakendoen permanent veranderd door toenemende grensoverstijgende verbindingen. Daarnaast wordt steeds meer repeterend en eenvoudig werk geautomatiseerd. Dus zullen we opnieuw over onze rollen moeten nadenken en nieuwe vaardigheden aanleren. Hoe krijgen we de werknemer van de toekomst aan boord en hoe veranderen we mensen en organisaties? Hoe zien onze banen en werk in het algemeen er in de toekomst uit?

De organisatie van de toekomst is hyper-verbonden en werkt samen met internationale startups, wetenschappers en universiteiten. Het bedrijf van de toekomst heeft toegankelijke, inspirerende leiders die niet bang zijn om van de gebaande paden af te wijken.

Spreker 2 - Daan Schalck (CEO North Sea Port)

Daan Schalck is CEO van North Sea Port, het 60 kilometer lange grensoverschrijdende havengebied dat zich uitstrekt van Vlissingen tot Gent.

Hij stond aan de voet van de fusie tussen de Havenbedrijven N.V. Zeeland Seaports en het Havenbedrijf Gent. In zijn voorgaande functie was hij directeur-generaal van het Havenbedrijf Gent. Voor deze haven heeft hij een strategisch ontwikkelplan uitgewerkt waarbij de uitbouw van een tweede zeesluis in Terneuzen tot de prioriteiten behoorde. Tevens is Daan Schalck voorzitter van de MORA Mobiliteitsraad van Vlaanderen van Vlaanderen.

Spreker 3 - De Speld LIVE

De Speld LIVE zal dit event afsluiten met een prikkelende nieuwsshow. Uniek, humoristisch en vol energie. Zij laten je met een andere blik naar de cross border wereld en de arbeidsmarkt in de grensstreek kijken. Laat je aangenaam verassen; De Speld LIVE is de universele en particuliere oplossing voor alle problemen.

Voor het Crossborder Congres speelt De Speld LIVE met Arthur Umbgrove en Martine Bakker.

Praktische informatie:

Locatie: Westkolkstraat 16, 4531 AW Terneuzen. U kunt gebruik maken van de Parkeergarage Theaterplein. Voor theaterbezoekers geldt een speciaal vast tarief van € 2,50 per avond (‘s avonds van 18.00 tot 24.00 uur en bij middagvoorstellingen van 12.00 tot 18.00 uur).U kunt bij aankomst, bij vertrek, maar ook tussentijds betalen aan de speciale parkeerautomaat. Verder zijn er parkeermogelijkheden aan de Westerscheldedijk en Binnenvaartweg. Mobiel parkeren is mogelijk.


		Afbeelding van Crossborder Congres 23 nov. 2021

		Afbeelding van Crossborder Congres 23 nov. 2021

		Afbeelding van Crossborder Congres 23 nov. 2021

		Afbeelding van Crossborder Congres 23 nov. 2021
Delen met vrienden

Locatie

Scheldetheater

16 Westkolkstraat

4531 AW Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Zeeland Business Media & Events

Organisator van Crossborder Congres 23 nov. 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen