€ 78,28 – € 103,99

Cursus Dyslexie en Engels

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landelijk bureau Balans

Weltevreden 4a

3731 AL De Bilt

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Cursus voor ouders van een kind met dyslexie dat moeite heeft met het leren van Engels.

Over dit evenement

Doel

Na afloop kun je je kind met dyslexie helpen met het leren van de Engelse taal.

Wat kun je verwachten?

Voor kinderen met dyslexie is Engels een moeilijke taal om te leren. Veel woorden zien er in de Engelse taal heel anders uit dan ze worden uitgesproken. Ouders hebben hier vaak vragen over: hoe kan ik mijn kind helpen met het leren van Engels? Tijdens deze oudercursus Dyslexie en Engels gaan we hier op een praktische manier mee aan de slag.

Omdat Engels zo’n lastige taal is, is er helaas geen kant-en-klaar recept voor het aanleren ervan. In deze cursus geven we je natuurlijk wel zoveel mogelijk handvatten om ermee aan de slag te gaan! Je krijgt uitleg over wat het Engels zo moeilijk maakt en wat de valkuilen zijn. Daarnaast krijg je vooral veel informatie over hoe je je kind het beste kunt helpen met het leren van Engels. Er wordt gekeken naar allerlei (online) hulpmiddelen. Er is aandacht voor woordjes leren, luisteren, spreken en lezen.

Uiteraard verzorgt Balans deze middag de koffie, thee en een kleine versnapering aan het einde van de cursusmiddag.

Trainer

Kinderen met dyslexie hebben vaak meer moeite met het aanleren van de Engelse taal. Carolien Poels liep hier als docent Engels keer op keer tegenaan. Ze zag het als een uitdaging juist deze leerlingen zo te helpen dat ze toch voldoendes konden halen voor Engels. Hiervoor ontwikkelde Carolien een eigen methode die ze nu als taalcoach dyslexie en Engels gebruikt in haar eigen praktijk in Voorschoten.

Prijs

De prijs bedraagt 75,00 euro per persoon voor leden van Oudervereniging Balans, inclusief cursusmap. De prijs voor niet-leden is 100,- euro.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landelijk bureau Balans

Weltevreden 4a

3731 AL De Bilt

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen