Verkoop beëindigd

Cursus Kinderyoga - 6 weken

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

YogaPlace Sittard

150A Broeksittarderweg

6137 BL Sittard

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Docente: Marieke Jansen
Data: Woensdag 13, 20 en 27 september & 4, 11 en 25 oktober 2017
Tijd: 14.00 - 15.00 uur

Prijs: 40,00€

www.yogaplace.nl/agenda

Op zes woensdagmiddagen gaan we kennis maken met kinderyoga!

We gaan spelenderwijs met elkaar nieuwe avonturen beleven. We gaan dansen, spelen, bewegen en lachen met elkaar. Soms zijn we heel rustig, soms heel energiek.

Kinderyoga:
Yoga leert je baas te zijn over je eigen lichaam en het leuke is: je hebt je lichaam altijd bij je! Daar hoef je niets voor te doen. Beschouw het als je beste vriend waarmee je kan lachen, bewegen of even niets doen. Zie het als een vriend die je kan vertellen hoe het met je is, maar ook om je verhaal kwijt te kunnen. Een vriend met de zorg en aandacht die een vriend nodig heeft. Hoe kan je vriend je helpen om je te concentreren bij het maken van je huiswerk, hoe kom je tot rust of hoe kun je lekker gek doen?

Spelenderwijs (lichaams)bewustzijn vergroten is wat kinderyoga is!

Yoga leert je te ontdekken wat je hoofd en je hart je willen vertellen, yoga maakt je blij, yoga geeft je een gevoel van rust, yoga houdt je lichaam soepel, yoga maakt je sterker, yoga leert je nog beter te luisteren naar jezelf en naar anderen, met yoga ga je grenzen verleggen en grenzen ontdekken bij jezelf en de ander, yoga leert je te ontspannen wat vooral handig is als je het heel druk hebt. Yoga helpt iedereen op een andere manier.

De yogahoudingen zijn aangepast aan de fase van een kinderlichaam dat nog in de groei zit. Ook wordt er in deze les nog niet veel aandacht gegeven aan ademhalingstechniek, om zo de adem niet te forceren.

De lessen zijn geschikt voor kinderen van vier tot acht jaar.

Ouders zijn niet aanwezig bij de les, maar je bent natuurlijk wel van harte welkom om in onze lounge te wachten onder het genot van een kopje thee.

Graag zelf meenemen: makkelijke kleding (t-shirt en legging / korte broek)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

YogaPlace Sittard

150A Broeksittarderweg

6137 BL Sittard

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen