CYP Congres

Venster Acties

CYP Congres

Dit congres is speciaal voor jou: Christen én young professional.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Plompetorengracht 3 3 Plompetorengracht 3512 CA Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wil je inspiratie opdoen of netwerken met andere christen young professionals? Welkom!

Afbeelding van CYP Congres

Voor het CYP congres op 17 november in Utrecht hebben wij prof.dr. Cees Dekker uitgenodigd om te komen spreken. Hij is hoogleraar moleculaire biofysica aan de Technische Universiteit Delft. Veel van zijn publicaties waren wetenschappelijke doorbraken en behaalden de gerenommeerde tijdschriften Science en Nature, waardoor hij wereldwijde faam heeft behaald. Deze avond zal hij komen spreken over hoe wetenschap en christelijk geloof uitstekend samen kunnen gaan.

Daarnaast organiseren we een workshopronde waar je kunt kiezen uit: Mijn loopbaan, Single in de kerk en Hoera, het is weer maandag!

Meerdere keren per jaar organiseren we deze avonden. Ben jij er bij op 17 november? Koop je ticket en vergeet niet je workshop te kiezen!

Jan-Jaap Bats is, samen met zijn vrouw Sandra, studentenwerker in Enschede, waar hij studenten inspireert tot een betekenisvol leven samen met Jezus.

Daarnaast is hij ook eigenaar van een communicatiebedrijf waarbij hij bedrijven helpt in het uitdragen van een gestructureerde en duidelijke boodschap. Vanavond zal hij de presentator zijn!